Παρουσιάσεις

Τάκης Ανεζίνος

Τάκης Ανεζίνος

​​Βράβευση Βετεράνων Ποδηλασίας

Μυτιλήνη 22/1/2050

Σε μια συγκινητική τελετή έκπληξη βραβεύθηκαν οι βετεράνοι που ξεκίνησαν την ποδηλασία στις αρχές του αιώνα στη Λέσβο. Η τελετή έλαβε μέρος στα πλαίσια της 35ης Ετήσιας Γενικής Συνέλευσης του Ποδηλατικού Συλλόγου Λέσβου που πραγματοποιήθηκε στην μεγάλη αίθουσα εκδηλώσεων των εγκαταστάσεων του Πο.Συ.Λε. Μετά τους προγραμματισμένους βάση καταστατικού ισολογισμούς, απολογισμούς, προϋπολογισμούς, έσοδα και έξοδα, οι παλαίμαχοι ποδηλάτες αλλά και πρωτοπόροι του Πο.Συ.Λε, το πρώτο 7μελές του Διοικητικού Συμβουλίου, η πρώτη Εφορευτική και η Εξελεγκτική Επιτροπή, πήραν ένας ένας το λόγο και αφηγήθηκαν καθένας μια ιστορία από τα "παλιά" ποδηλατικά χρόνια της Λέσβου, μαγεύοντας κοινό, αλλά και θεατές που παρακολουθούσαν την εκδήλωση από την τηλεόραση ζωντανά. Για πολλούς από το κοινό ήταν δύσκολο να πιστέψουν οτι οι υπερήλικες που είχαν μπροστά τους στη σκηνή, έκαναν κάποτε ... enduro mtb!!!

Ο ​πρώτος πρόεδρος του ιστορικού συλλόγου ​κ. Λασκαρίδης φανερά εντυπωσιασμένος από την έκπληξη που του επιφύλαξαν, απήγγειλε συγκινητικό λόγο για την ποδηλατική ιστορία της Λέσβου καθώς και για τα πρώτα δύσκολα χρόνια του νεοσύστατου τότε μικρού συλλόγου. Σύσσωμη η 11η Διοίκηση του Πο.Συ.Λε του παρέδωσε τιμητικά το "Χρυσό Πετάλι", την υπέρτατη διάκριση που προσφέρει ο Πο.Συ.Λε. σε ανθρώπους που πρόσφεραν τα μέγιστα στο ποδήλατο τους και στον τόπο τους.
Το κοινό καταχειροκρότησε όλους τους βετεράνους ποδηλάτες οι οποίοι φανερά συγκινημένοι, με κόπο κατέβηκαν από τη σκηνή​.​ ​Μ​ ' αυτό το κλίμα ​και ​ μη υπάρχοντος κι άλλου θέματος λύθηκε η ιστορική 35η Ετήσια Γενική Συνέλευση του Ποδηλατικού Συλλόγου Λέσβου του 2050.​

2050 Lesvos MTB Awards

Μυτιλήνη 15/1/2050

Ο Ποδηλατικός Σύλλογος Λέσβου διοργανώνει το “2050 Lesvos MTB Awards” στην αίθουσα εκδηλώσεων του Ποδηλατικού Μουσείου Λέσβου. Αφού ψήφησε το κοινό σε ειδική σελίδα του www.lesvosmtb.gr θα ανακοινωθούν τα αποτελέσματα και θα βραβευθούν οι νικητές το βράδυ του Σαββάτου σε επίσημη τελετή του Πο.Συ.Λ.ε.

Ο καλύτερος αναβάτης της χρονιάς, ο καλύτερος πρωτοεμφανιζόμενος αθλητής του συλλόγου, οι πρωταθλητές όλων των κατηγοριών, το καλύτερο αθλητικό γεγονός της χρονιάς στη Λέσβο, η καλύτερη ποδηλατική επιχείρηση στο νησί όπως ψηφίστηκε από τους καταναλωτές, η καλύτερη διοργανωμένη ποδηλατική εκδήλωση του 2049, το καλύτερο ποδήλατο που κύλησε τους τροχούς του στο νησί και το καλύτερο ποδηλατικό προϊόν της χρονιάς που μας πέρασε (αξεσουάρ, ένδυση, gadget).
Να είστε όλοι εκεί, η βραδιά θα είναι μεγάλη και επιφυλάσσει πολλές εκπλήξεις.

Βόλτα στη γέφυρα Μυτιλήνης

Μυτιλήνη 8/1/2050

Με βόλτα όλων των μελών του επέλεξε να γιορτάσει την περασμένη Κυριακή ο Ποδηλατικός Σύλλογος Λέσβου ακόμα μια μεγάλη επιτυχία του στο χώρο της αστικής ανάπλασης της πόλης της Μυτιλήνης. Μετά από πολλά χρόνια συζητήσεων, προτάσεων, προβλημάτων αλλά και λύσεων βρέθηκε ο τρόπος να αποσυμφορηθεί εντελώς το ιστορικό κέντρο, μια για πάντα από τα τροχοφόρα και να δοθεί στον πεζό, σ’ αυτόν που επιλέγει να μετακινηθεί χωρίς αυτοκίνητο, στον πολιτισμό, σε μια όμορφη, ασφαλή και ήσυχη πόλη. Η γέφυρα της Μυτιλήνης ενώνει το πρώην επιβατικό λιμάνι με το πρώην εμπορικό, στέλνοντας κάθε μορφή αυτοκινούμενου οχήματος μακριά απ’ το ιστορικό κέντρο της πανέμορφης Μυτιλήνης.

Στολισμένα ποδήλατα

Μυτιλήνη 1/1/2050
Οι εορταστικές εκδηλώσεις του Ποδηλατικού Συλλόγου Λέσβου θα ολοκληρωθούν την επόμενη Κυριακή με τη βράβευση του καλύτερου Χριστουγεννιάτικα στολισμένου ποδηλάτου. Πλήθος ποδηλάτων κάθε χρονιά κατακλύζουν την πλατεία Σαπφούς προκειμένου να τραβήξουν τα βλέμματα των κριτών αλλά και του κόσμου που μαζεύεται για να θαυμάσει τα πιο αστραφτερά ποδήλατα της χρονιάς. Η κριτική επιτροπή του Πο.Συ.Λε. μετά από ψηφοφορία των μελών, βραβεύει το πιο εντυπωσιακό το πιο λαμπερό το πιο Χριστουγεννιάτικο ποδήλατο.

Subscribe to this RSS feed

Translate

Greek Dutch English French German Italian Portuguese Russian Spanish Turkish