Βίντεο

Items filtered by date: Τετάρτη, 21 Φεβρουάριος 2018

Ο Τελωνιάτης 3ος στο 4ο St George KIAFAS mtb

Στην ποδηλατικά φιλόξενη πλαγιά της Κιάφας με ιδανικές ποδηλατικές συνθήκες στις 19/2/2018 σε μια άριστα σηματοδοτημένη ποδηλατική διαδρομή υψηλών προδιαγραφών, διοργανώθηκε ποδηλατικός αγώνας ΜΤΒ με συμμετοχές απ όλη την Ελλάδα. Παρόντες μέλη της Εθνικής Ελλάδας, ο πρωταθλητής Ελλάδας Περικλής Ηλίας καθώς και αθλητές απ όλους τους μεγάλους συλλόγους.
Οι καλές καιρικές συνθήκες έδωσαν την ευκαιρία στους 400 περίπου παρευρισκόμενους να απολαύσουν την Καθαρή Δευτέρα παρακολουθώντας τον αγώνα.
142 Αθλητές και Αθλήτριες πήραν εκκίνηση αλλά το δικό μας ενδιαφέρον επικεντρώνεται στο Λέσβιο Νίκο Τελωνιάτη του Παναθηναϊκού που τερμάτισε στην 3 θέση της κατηγορίας του, στην Μαρία Θεοχάρη του Παναθηναϊκού που γνωρίσαμε στη Λέσβο από τη συμμετοχή και διάκρισή της στον marathon MTB της Γέρας πριν ένα μήνα, αλλά και στον Παγκόσμιο και Πανελλήνιο πρωταθλητή Περικλή Ηλία.
Μεγάλος νικητής του αγώνα στην κατηγορία Ανδρών ο Περικλής Ηλίας με χρόνο 1.31.43. Εξαιρετική η εμφάνιση του νεαρού Λέσβιου Νίκου Τελωνιάτη στην κατηγορία εφήβων που κατέκτησε επάξια την τρίτη θέση στην κατηγορία του, με χρόνο 1:15:32. Πρώτη τερμάτισε στην κατηγορία γυναικών η Μαρία Θεοχάρη του Παναθηναϊκού με χρόνο 1.22.03.

Subscribe to this RSS feed

Translate

Greek Dutch English French German Italian Portuguese Russian Spanish Turkish