Βίντεο

Items filtered by date: Τρίτη, 19 Ιούνιος 2018

ΝorthCape-Τarifa

Νορβηγία 20/6/2018 North Cape
Σήμερα τα μεσάνυχτα (συν μια ώρα διαφορά για μας 01:00) θα ξεκινήσει από το Nort Cape ο μεγάλος αγώνας του Στέφανου*.
Ο νέος αυτός αγώνας ξεκινά από το βορειότερo ακρωτήριο της Ευρωπαϊκής ηπείρου το North Cape και τερματίζει στην Ταρίφα της Ισπανίας (το νοτιότερο σημείο της Ευρώπης).
Μετά από 7.253 χιλιόμετρα (το μεγαλύτερο μέχρι σήμερα ήταν το Trans America με 7.080 χιλιόμετρα**), 78.632 μέτρα θετικά υψομετρικά και 21 μέρες (κατ εκτίμηση του Στέφανου) διάρκεια, περνά μέσα από 14 χώρες (Νορβηγία, Φινλανδία, Εσθονία, Λετονία, Λιθουανία, Πολωνία, Τσεχία, Γερμανία, Αυστρία, Ελβετία, Ιταλία, Γαλλία, Ανδόρα και τερματίζει στην Ισπανία...
Ενδιάμεσα κάποιος μπορεί να τερματίσει τον αγώνα του στο Ελσίνκι της Φινλανδίας διανύοντας "μόνο" 1.755 χιλιόμετρα, ή τη Νίκαια της Γαλλίας καλύπτοντας τα 5.072 χιλιόμετρα.
Στην νέα του υπερπροσπάθεια αυτή ο Steffen Streich μέλος του Ποδηλατικού Συλλόγου Λέσβου και παγκοσμίως διακεκριμένος αθλητής διηπειρωτικών αγώνων ποδηλασίας, θα συναντήσει παλιούς γνώριμους από τους αγώνες που έχει τρέξει. Με την Ελληνική σημαία σ αυτόν τον αγώνα έχουμε 2 συμμετοχές. Εκτός απ το Στέφανο συμμετέχει και ο Χαράλαμπος Ελευθερίου.

Εδώ θα ακολουθείτε το στίγμα του Στέφανου για τις επόμενες 3 εβδομάδας: http://www.northcape-tarifa.com/live-tracking/

* Διαβάστε "ποιος είναι ο Στέφανος" (Steffen Streich): http://www.lesvosmtb.gr/index.php/podilatika-nea/enimerosi/item/2662-o-steffen-streich-sto-trans-am

** Μόλις πριν λίγο τερμάτισε το Trans Am o Peter Andersen στο Yorktown με χρόνο 16 μέρες 20 ώρες και 41 λεπτά.

Subscribe to this RSS feed

Translate

Greek Dutch English French German Italian Portuguese Russian Spanish Turkish