Βίντεο

Items filtered by date: Τρίτη, 28 Αύγουστος 2018

Ποδηλατικοί Αγώνες Ορεινής Ναυπακτίας - Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Marathon Elite & Master 2018

Στην Άνω Χώρα της ορεινής Ναυπακτίας πραγματοποιήθηκε το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Marathon Elite & Master, στις 26 Αυγούστου 2018, στο οποίο ο Πο. Συ. Λέσβου συμμετείχε με τον αθλητή Μπουντάκη Μπάμπη στην κατηγορία Master ο οποίος κατάφερε και τερμάτισε 8ος ανάμεσα στα καλύτερα ονόματα της Ελληνικής ποδηλασίας.
Ταυτόχρονα διεξήχθησαν και οι Ποδηλατικοί Αγώνες Ορεινής Ναυπακτίας(open) όπου συμμετείχαν ο αθλητής Ντάρας Γιώργος στην κατηγορία 40-49 και ο Παναγιώτης Γιαννούλης στην κατηγορία 30-39. Νταρας και Γιαννουλης ετρεξαν στην διαδρομη των 40χλμ και κατελαβαν την 8ή και 6ή θεση αντιστοιχα με πολύ καλους χρονους και οι δυο.
Ο Μυτιληνιός του Παναθηναϊκού, Τελωνιάτης Νίκος, που αγωνιζόταν στην διαδρομή των 26χλμ κατάφερε να ανεβεί στην κορυφή του βάθρου αφού πέρασε μεγάλα ονόματα της Ελληνικής ποδηλασίας. Η πρώτη θέση δεν είναι τυχαία, αλλά αποτέλεσμα σκληρής προπόνησης και στήριξης από την ομάδα αλλά και την οικογένειά του.
Η όλη διοργάνωση ήταν πολύ όμορφη και διεξάγεται για 8η φορά από την περιβαλλοντική οργάνωση Πράσινο+Μπλέ με την στήριξη του Δήμου Ναυπάκτου και της Περιφέρειας και ψυχή της διοργάνωσης είναι ο Τάσος Ξύδης, ο οποίος με το μεράκι και την όρεξη του μας χάρισε ένα υπέροχο διήμερο και μια άρτια διοργάνωση. Η περιοχή της Άνω Χώρας είναι καταπράσινη και η διαδρομή άφησε μόνο θετικές εντυπώσεις στους συμμετέχοντες.

Δείτε ΕΔΩ τα αποτελέσματα.

Τέλος να ευχαριστήσουμε τους χορηγούς της ομάδας όπου χωρίς αυτούς δεν θα ήταν εφικτή η συμμετοχή μας.
Coffee Bean Shop
Μανιατέλλης - Το Σύγχρονο Χρωματοπωλείο VITEX
Elysion Hotel
Anagno Cycles
Specialized
Blue Star Ferries
Hellenic Seaways

Subscribe to this RSS feed

Translate

Greek Dutch English French German Italian Portuguese Russian Spanish Turkish