Φωτογραφίες

Items filtered by date: Κυριακή, 24 Δεκέμβριος 2017

Μεταγραφές 2018 Πο. Συ. Λέσβου

Ολοκληρώθηκε στις 20 Δεκεμβρίου 2017 η διαδικασία των μεταγραφών των αθλητών. Για το 2018 η ομάδα του Πο. Συ. Λέσβου κατάφερε να φέρει στο νησί τα μεγάλα της ταλέντα. Αλεξίου Δημήτρης και Σαραϊδάρης Γιώργος επιστρέφουν στη Λέσβο και με αυτό τον τρόπο ξεκινάει η νέα αγωνιστική χρονιά με τις καλύτερες προϋποθέσεις για επιτυχίες και βάθρα! Από την πρώτη στιγμή της δημιουργίας της ομάδας και προς τιμή και των δυο μεγάλων αθλητών, είχαν δηλώσει ότι θα στηρίξουν την ομάδα και τον τόπο τους και όλοι μαζί θα προσπαθήσουμε να φέρουμε πολλούς νέους στο άθλημα της ποδηλασίας.
Από την άλλη είχαμε και την μεταγραφή του Νίκου Τελωνιάτη στον Παναθηναϊκό όπου αν και θα μας λείψει μας χαροποίει να βλέπουμε αθλητές της ομάδας μας να κατακτούν τους στόχους και τα όνειρά τους.
Ο Πο. Συ. Λέσβου καλωσορίζει τους δυο αθλητές και δηλώνει έτοιμος να στηρίξει με κάθε τρόπο όλους τους αθλητές της ομάδας. Το 2018 θα είναι μια ακόμη χρονιά γεμάτη δράσεις και μεγάλες ποδηλατικές διοργανώσεις για το νησί μας και ευχόμαστε ότι καλύτερο!

Subscribe to this RSS feed

Translate

Greek Dutch English French German Italian Portuguese Russian Spanish Turkish