Φωτογραφίες

Items filtered by date: Τρίτη, 27 Μάρτιος 2018

Απολογισμός συνάντησης Δικτύου Συλλόγων Αστικής Ποδηλασίας στη Θεσσαλονίκη

Με την συνάντηση του Δικτύου Συλλόγων Αστικής Ποδηλασίας από Κατερίνη, Θεσσαλονίκη, Αθήνα, Κέρκυρα και Λέσβο που πραγματοποιήθηκε στις 24 & 25/03/2018 στη Θεσσαλονίκη, βρισκόμαστε στο τελευταίο στάδιο της ολοκλήρωσης του καταστατικού για την ίδρυση της Ελληνικής Ομοσπονδίας Αστικής Ποδηλασίας. Οι εκπρόσωποι των πέντε συλλόγων, αφού συζήτησαν για τα νέα και τις εξελίξεις της πόλης τους, ολοκλήρωσαν τον έλεγχο και οριστικοποίησαν όλα τα άρθρα του καταστατικού και πλέον είμαστε πολύ κοντά στην πραγματοποίηση της μεγαλύτερης συλλογικής ποδηλατικής προσπάθειας.

600km Brevet Κατάκολο......DONE!

Ο “γελαστός, συνήθης ύποπτος” όπως τον αποκαλούν οι ποδηλάτες αν την Ελλάδα, Steffen Streich, ολοκλήρωσε στις 23 Μαρτίου το Brevet “Κατάκολο” των 600km με σχετική ευκολία παρά τον άσχημο καιρό. Σχεδόν στο 1/3 της διαδρομής η καιρικές συνθήκες ήταν πολύ άσχημες, με πολύ βροχή και χαλάζι καθώς και ισχυρούς ανέμους. Παρόλα αυτά ο υπεραθλητής μεγάλων αποστάσεων τερμάτισε πρώτος με συνολικό χρόνο 23,5 ώρες.

Επόμενος στόχος το Brevet 400χλμ "Γύρος Κορινθιακού" άλλα όπως είπε και ο Στέφανος «Αν έχει έστω και 10% πιθανότητα βροχής..... φτάνει! Στην βροχή έχω κάνει φέτος πολύ προπόνηση, θέλω ήλιο!»

Subscribe to this RSS feed

Translate

Greek Dutch English French German Italian Portuguese Russian Spanish Turkish