Φωτογραφίες

Items filtered by date: Σάββατο, 13 Φεβρουάριος 2021

Lesvos Cycling Club Challenge

Έλλειψης αγωνιστικής δραστηριότητας με φυσική παρουσία αθλητών για την περίοδο που διανύουμε, ο Ποδηλατικός Σύλλογος Λέσβου προχωρά στην διοργάνωση του πρώτου αγώνα σε ηλεκτρονική πλατφόρμα, χωρίς την απαραίτητη συνάντηση αθλητών στον ίδιο χώρο και χρόνο.
Το Lesvos Cycling Club Challenge έχει δύο διαδρομές, μία για ποδήλατα δρόμου και μία για ποδήλατα βουνού. Η διαδρομή Lesvos Cycling Club Challenge MTB είναι σε ανηφορικό κομμάτι μήκους 2,8 χιλιομέτρων με θετικά υψομετρικά 60 μέτρα σε χωματόδρομο ενώ η διαδρομή Lesvos Cycling Club Challenge Road είναι μια επίσης ανηφορική διαδρομή 3,17 χιλιομέτρων, θετικής υψομετρικής διαφοράς 118 μέτρων σε άσφαλτο.
Κάθε διαδρομή έχει δική της κατάταξη επομένως οι αθλητές μπορούν να συμμετέχουν σε μια από τις δύο ή και στις δύο. Οι χρόνοι ξεκινάνε να καταγράφονται από την Δευτέρα 15/2/2021 έως την Κυριακή 21/2/2021 και είναι έγκυροι όταν ανέβουν από το προσωπικό λογαριασμό του κάθε αθλητή στην εφαρμογή STRAVA. Απαραίτητη προϋπόθεση να είστε μέλος του Cycling Club Lesvos στο STRAVA Clubs https://www.strava.com/clubs/PoSyLe
Η πρώτη διοργάνωση – εβδομάδα είναι δοκιμαστική και θα ακολουθήσουν και άλλες σε μορφή πρωταθλήματος και για ποδήλατα βουνού και δρόμου. Για τους νικητές κάθε διαδρομής θα υπάρχει δώρο έκπληξη. Ανάλογα με την συμμετοχή θα διαμορφωθούν και οι επόμενες διοργανώσεις.
Σε μια εποχή που κάθε μορφή συγκέντρωσης αθλητών (όπως οι αγώνες) απαγορεύεται, ελπίζουμε ότι διοργανώσεις όπως αυτή μπορούν έστω και στο ελάχιστο να κρατήσουν ψηλά το πνεύμα της αγωνιστικής ποδηλασίας στη Λέσβο, να μας συντροφέψουν και να δώσουν ένα ευγενές κίνητρο συμμετοχής σ' αυτό το event, που στόχο έχει να μας φέρει όλους και πάλι κοντά χωρίς να συναντηθούμε.
Καλές περασιές!

Link διαδρομών:

Lesvos Cycling Club Challenge ROAD

Lesvos Cycling Club Challenge MTB

Subscribe to this RSS feed

Translate

Greek Dutch English French German Italian Portuguese Russian Spanish Turkish