Προσφορές

Items filtered by date: Παρασκευή, 23 Ιούνιος 2017

Eressos Lava MTB

Στις 2 Ιουλίου 2017 ξεκινά το πρωτάθλημα LESVOS RIDE GRAND PRIX 2017...
Η Σκάλα Ερεσού θα φιλοξενήσει τον πρώτο αγώνα τις φετινής χρονιάς του LESVOS RIDE GRAND PRIX 2017
Το αθλητικό 3ήμερο της διοργάνωσης ξεκινά στις 30 Ιουνίου και ολοκληρώνεται με τον αγώνα ορεινής ποδηλασίας στις 2 Ιουλίου 2017.
Ένα καταπληκτικό αθλητικό τριήμερο με αγώνες ορεινού τρεξίματος και ορεινής ποδηλασίας στα Μονοπάτια της Λάβας. Διοργάνωση: Φορέας Ανάπτυξης και Προβολής Ερεσού με την συμμετοχή της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου, του Δήμου Λέσβου και την υποστήριξη του Μουσείου Φυσικής Ιστορίας Απολιθωμένου Δάσους Λέσβου και του Ποδηλατικού Συλλόγου Λέσβου. Τεχνικοί σύμβουλοι: LESVOS RIDE. Χορηγός επικοινωνίας Lesvos MTB.
30 Ιουνίου – ERESSOS LAVA KIDS - παιδιά ηλικίας μέχρι 14 ετών σε ασκήσεις ισορροπίας με ποδήλατο, παιγνίδια και αγωνίσματα.
1 Ιουλίου – ERESSOS LAVA TRAIL - ορεινό τρέξιμο από την κεντρική πλατεία της Σκάλας Ερεσού διαμέσου του οικισμού, και από το λιμάνι στα μονοπάτια του κάμπου, των γύρω λόφων και φυσικά στην ασημένια αμμουδιά.
2 Ιουλίου – ERESSOS LAVA MTB – Γνωρίζοντας το Γεωπάρκο της Λέσβου - Ορεινή ποδηλασία από το Πάρκο του Απολιθωμένου Δάσους Λέσβου και τα φανταστικά μονοπάτια της Λάβας στην πλατεία της Σκάλας Ερεσού με ενδιάμεσο σταθμό το Σίγρι.
Διασκεδάστε στην Ερεσό το τριήμερο 30 Ιουνίου - 2 Ιουλίου με αθλητικές δραστηριότητες.
Οι εγγραφές άρχισαν!!!
Περισσότερες πληροφορίες για εγγραφές ΕΔΩ
Επίσης να υπενθυμίσουμε ότι μετά το ERESSOS LAVA MTB, που είναι ο πρώτος αγώνας του πρωταθλήματος Lesvos Ride Grand Prix ΜΤΒ 2017, θα ακολουθήσει ο Δεύτερος στις 6 Αυγούστου στο Σκαλοχώρι και ο τρίτος στις 10 Σεπτεμβρίου στο Αμπελικό.

Subscribe to this RSS feed

Translate

Greek Dutch English French German Italian Portuguese Russian Spanish Turkish