Προσφορές

Items filtered by date: Τετάρτη, 28 Οκτώβριος 2020

Έκπτωση στα μέλη του Πο.Συ.Λε. από το 360 Virtual Tours Lesvos

Η "360 Virtual Tours Lesvos" δραστηριοποιείται πάνω στο κομμάτι των Virtual Tours ή αλλιώς εικονικές περιηγήσεις. Οι εικονικές περιηγήσεις σε ένα χώρο (ξενοδοχείου, κατοικίας προς ενοικίαση ή πώληση, εστιατορίου, μουσείου, εκθεσιακού χώρου κτλ) μέσω του υπολογιστή, του tablet ή του κινητού τηλεφώνου του χρήστη, παρουσιάζουν τους χώρους του ακινήτου πανοραμικά, καθώς ο χρήστης μπορεί να “γυρίσει” την κάμερα 360 μοίρες και να δώσουν στο χρήστη τη δυνατότητα να “κινηθεί” μέσα του χρησιμοποιώντας βέλη πλοήγησης.
Κατά τη διάρκεια ενός Virtual Tour, o χρήστης πλοηγείται εικονικά στους εσωτερικούς χώρους του ακινήτου, έχει μια πλήρη εμπειρία της διάταξης χώρων, της σύνδεσης μεταξύ των επιμέρους δωματίων και του προσανατολισμού του ακινήτου, βιώνοντας έτσι μια ανεκτίμητη εμπειρία, που μόνο η φυσική παρουσία του χρήστη στο χώρο θα μπορούσε να την ξεπεράσει.

Επωνυμία: 360 Virtual Tours Lesvos
Διεύθυνση: Μητροπολίτου Ιακώβου 2
Τηλέφωνο: 6972166016
Ηλεκτρονική διεύθυνση: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Διεύθυνση στο Facebook 360 Virtual Tours Lesvos

Η προσφορά προς τα μέλη του Ποδηλατικού Συλλόγου Λέσβου είναι έκπτωση 50% στις υπηρεσίες που προσφέρουμε με την επίδειξη της ισχύουσας για το τρέχον έτος, κάρτας μέλους του Συλλόγου και για τους αθλητές το ισχύον Δελτίο αθλητή.

Subscribe to this RSS feed

Translate

Greek Dutch English French German Italian Portuguese Russian Spanish Turkish