Προσφορές

Items filtered by date: Τετάρτη, 05 Φεβρουάριος 2020

ΣΤΟΛΗ ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΗΣ ΠΟΔΗΛΑΤΟΠΑΡΕΛΑΣΗΣ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ 2020

Πιστοί στην παράδοση που θέλει όλους τους ποδηλάτες της Λέσβου, να μασκαρεύονται και να ξεχύνονται προκαλώντας χαμό στους δρόμους της Μυτιλήνης στην Καρναβαλική παρέλαση του Δήμου, θα συγκεντρωθούμε την Κυριακή 1η Μαρτίου 2020 εμπρός απο το Δημοτικό Θέατρο Μυτιλήνης στις 2:30 το μεσημέρι με τα ποδήλατά μας και με ΚΟΙΝΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ. Μη ξεχάσετε να φέρετε σφυρίχτρες, ντουντούκες, καραμούζες και ότι άλλο θα κάνει σαματά.... Οι Τρελο-ποδηλάτες θα κάνουν χαμό με την εμφάνισή τους για μια ακόμη χρονιά.
Στο μεγάλο Αποκριάτικο Πάρτι και Παρέλαση της 1 ης Μαρτίου 2020 ημέρα Κυριακή στην πλατεία Σαπφούς θα δοθεί μεγάλη συναυλία με το δημοφιλές συγκρότημα ΟΝΙΡΑΜΑ.
Στις 14.30 το μεσημέρι της 1ης Μαρτίου θα ξεκινήσουν τα σχήματα που θα κατευθυνθούν στην πλατεία Σαπφούς ταυτόχρονα με το πάρτι για μικρούς και μεγάλους. Θα βραβευτούν δύο σχήματα απ' όσους θα λάβουν μέρος με το ποσό των 300,00 Ευρώ. Η βράβευση θα γίνει με κλήρωση επί τόπου με όσους θα δηλώνουν παρόντες. Όλα τα βραβεία θα δοθούν παρουσία του Δημάρχου Μυτιλήνης.
Θέμα της φετινής κοινής εμφάνισης του συλλόγου θα είναι ο "Κλόουν". Έχει επιλεχθεί στολή (Φωτό) για όσους επιθυμούν να συμμετέχουν με το θέμα που επέλεξε ο Πο.Συ. Λέσβου. Μπορείτε να προμηθευτείτε τη στολή από το κατάστημα "Παιχνίδια Δουκαρέλλης" πάροδος Ερμού 29, Μυτιλήνη. Καλό θα ήταν να προμηθευτείτε την κοινή μας εμφάνιση έγκαιρα. Τιμή κόστους της στολής είναι τα 9,00€. Προπαραγγελίες - κρατήσεις στο 2251041000.
Όσοι επιθυμούν να επιλέξουν οποιαδήποτε άλλη σχετική εμφάνιση, μπορούν να το κάνουν. Στο σχήμα μας φυσικά είναι ευπρόσδεκτος να παρελάσει κάθε μασκαρεμένη - μασκαρεμένος, με όποια στολή επιθυμεί.

Subscribe to this RSS feed

Translate

Greek Dutch English French German Italian Portuguese Russian Spanish Turkish