Ποδηλατικός Σύλλογος Λέσβου

7o Athens Bike festival και Αστική Ποδηλασία

Rate this item
(2 votes)

Μόνο θετικά είναι αυτά που αποκομίσαμε από το 7ο Athens Bike Festival. Ένας θεσμός που φέρνει κοντά κάθε λάτρη του ποδήλατου είτε πάει στο βουνό ή στον δρόμο, είτε πάει με ηλεκτρικό ή με τρίκυκλο, είτε φωτογραφίζει αυτούς που κάνουν ποδήλατο ή κάνει τέχνη με το ποδήλατο. Όσοι αγαπάνε το ποδήλατο ήταν εκεί!
Φέτος λοιπόν δεχτήκαμε με μεγάλη χαρά την πρόσκληση από την «Ποδηλαττική κοινότητα» και παραβρεθήκαμε μαζί με τους ποδηλατικούς συλλόγους Αττικής, Θεσσαλονίκης, Πιερίας και Κέρκυρας για να συμβάλουμε όλοι μαζί στην δημιουργία ενός δικτύου πληροφόρησης και στην συνέχεια την δημιουργία Πανελλαδικής ομοσπονδίας ποδηλάτου.
Μετά από αρκετές συζητήσεις και ενημέρωση για το τι ποδηλατικό συμβαίνει σε κάθε περιοχή της Ελλάδος, αποφασίσαμε ότι η δημιουργία ενιαίου ποδηλατικού οργάνου είναι αναγκαία και ότι πρώτο μέλημα είναι να κοινωνήσουμε αυτή μας την ιδέα σε κάθε πλευρά της Ελλάδος για να μεγαλώσει ακόμη περισσότερο η εκπροσώπηση και στην συνέχεια η πίεση προς την αυτοδιοίκηση. Για τον λόγο αυτό τις επόμενες μέρες θα ανακοινωθεί η διακήρυξη που ετοιμάστηκε από τον σύλλογο της Αθήνας και καλούμαστε να διαβάσουμε και να προσυπογράψουμε.
Όσο αναφορά το δεύτερο μέρος της επίσκεψης, την ποδηλατική επικαιρότητα, θα ακολουθήσει αναλυτικό φωτορεπορτάζ τις επόμενες μέρες!!!

Σχολιάστε!

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

Translate

Greek Dutch English French German Italian Portuguese Russian Spanish Turkish