Logo
Print this page

Αθλητικό σωματείο Ποδηλατικού Συλλόγου Λέσβου

Αθλητικό σωματείο Ποδηλατικού Συλλόγου Λέσβου
Rate this item
(2 votes)

Ένας από του βασικούς λόγους της δημιουργίας του Ποδηλατικού Συλλόγου Λέσβου ήταν και η δημιουργία ποδηλατικής αθλητικής ομάδας στο νησί. Σκοπός της ομάδας είναι να δημιουργηθεί ένας πυρήνας αθλητών οι οποίοι με την βοήθεια όλων μας να ακολουθούν προπονητικό πρόγραμμα και να εκπροσωπούν την Λέσβο στους Πανελλήνιους αγώνες αλλά γιατί όχι και σε αγώνες του εξωτερικού.
Στόχος για το 2017 είναι η άμεση ενεργοποίηση του ποδηλατικού σωματείου και για τον λόγο αυτό απαιτείτε η εγγραφή 10 τουλάχιστον αθλητών. Για να εγγραφεί κάποιος ποδηλάτης στο αθλητικό σωματείο πρέπει: 1) να συμπληρώσει την αίτηση προς την Ε. Ο. Ποδηλασίας και να πάει στο ΚΕΠ για το γνήσιο της υπογραφής. Αν ο αθλητής είναι ανήλικος την αίτηση την υπογράφει ο κηδεμόνας του. 2) να συμπληρώσει το Δελτίο Υγείας Αθλητή, γιατρός των παρακάτω ειδικοτήτων: Α)Αθλητίατρος β)Παθολόγος Γ)Καρδιολόγος Δ)Παιδίατρος(Ισχύει μόνο για αθλητές και αθλήτριες έως 14 ετών). Για τους ενήλικες ο γιατρός πρέπει να είναι του Δημοσίου και να έχει την στρογγυλή σφραγίδα του Νοσοκομείου. Καλέστε για ραντεβού στο ΙΚΑ το 26155 και για το Νοσοκομείο στο 57700.
Τα 2 έγγραφα μπορείτε να τα κατεβάσετε από τα παρακάτω link ή από το κατάστημα Γιαννούλης Interiors που βρίσκεται στην Αγ. Ειρήνης 8Α. Αφού συμπληρωθούν τα παραδίδεται στο κατάστημα Γιαννούλη Interiors. Στις 15 Ιανουαρίου θα αποσταλούν οι πρώτες αιτήσεις στην Ε.Ο.Π. για την δημιουργία των πρώτων δελτίων αθλητών.
Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με το Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. και στο τηλ.: 6942821287.


Έγγραφα:
Αίτηση προς την Ε. Ο. Ποδηλασίας
Δελτίο Υγείας Αθλητή 2017

Κατασκευή και Υποστήριξη Ιστοσελίδας WEBGRECO.