Logo
Print this page

Τελική βαθμολογία Συλλόγων 2018

Τελική βαθμολογία Συλλόγων 2018
Rate this item
(0 votes)

Ολοκληρώθηκε το αγωνιστικό 2018 και η ΕΟΠ ανακοίνωσε τη γενική βαθμολογία των συλλόγων για το χρόνο που πέρασε. Μεγάλος νικητής ο Π.Ο.Χ. ΤΑΛΩΣ με 10893 βαθμούς, με 2ο τον Π.Γ.Σ. ΛΑΡΙΣΑΣ και 3ο τον Π.Σ. ΚΡΟΝΟΣ.
Η βαθμολογία συγκεντρώθηκε με την εισαγωγή χιλίων τριάντα ενός (1031) εγκεκριμένων φίλων αγώνων του πρωταθλήματος του 2018, όλων των αγωνισμάτων πίστας, δρόμου και ορεινής ποδηλασίας, όλων των κατηγοριών ανά αθλητή. Το σύνολο των βαθμών όλων των αθλητών ενός συλλόγου αθροίζεται και μας δίνει τους βαθμούς του. Ο Πο. Συ. Λέσβου με συμμετοχή σε 4 μόνο αγώνες, Πανελλήνιο Δρόμου που έγινε στη Λέσβο, Μόλυβο,Πανελλήνιο Ορεινής ποδηλασίας που έγινε στις Σέρρες και Πανελλήνιο marathon ορεινής ποδηλασίας κατάφερε να συγκεντρώσει 227 πολύτιμους βαθμούς που τον κατατάσσουν στην 66η θέση από 99 σωματεία! Διόλου ευκαταφρόνητη θέση αν αναλογιστείτε πόσο λίγοι αθλητές μας κατάφεραν να πάνε στους αγώνες εκτός Λέσβου, πόσο λίγοι ήταν οι αγώνες που τρέξαμε (εκτός μόνο 2), αλλά και το γεγονός ότι σαν σύλλογος ήταν η πρώτη μας προσπάθεια.
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Πο.Συ. Λέσβου θέλει να ευχαριστήσει τους αθλητές του για την 66η θέση που μας χάρισαν φέτος ανάμεσα στα 99 σωματεία που συμμετείχαν στο καλεντάρι της ΕΟΠ και να ευχηθεί καλή επιτυχία για την ποδηλατική αγωνιστική μας πορεία το 2019. Παρότι το 2018 απαιτούσε υπεράνθρωπες προσπάθειες από διοικητικά και αγωνιστικά μέλη του συλλόγου υποσχόμαστε το 2019 να φέρουμε τη Λέσβο σε ακόμα ψηλότερη θέση.
Τέλος να εκφράσουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στους χορηγούς μας, τις επιχειρήσεις αυτές που με τη συνδρομή τους έκαναν εφικτό αυτό το στόχο, να φτάσει ο μικρός μας σύλλογος σε αγώνες εκτός Λέσβου και να κάνει γνωστό το νησί μας, το σύλλογο και τους χορηγούς, πρώτα στον τόπο μας, αλλά και σ' όλη την υπόλοιπη Ελλάδα.
Coffee Bean Shop, ΜΑΝΙΑΤΕΛΛΗΣ - ΤΟ ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΧΡΩΜΑΤΟΠΩΛΕΙΟ, Vitex, ELYSION HOTEL, Anagno Cycles, Kassimatis Cycling, Blue Star Ferries, Hellenic Seaways Official Fan Page, WEBGRECO, Lesvos.Pro

Κατασκευή και Υποστήριξη Ιστοσελίδας WEBGRECO.