Logo
Print this page

Αθλητική Αναγνώριση Πο.Συ.Λε.

Αθλητική Αναγνώριση Πο.Συ.Λε.
Rate this item
(0 votes)

Μυτιλήνη 26/7/2020
Πέντε χρόνια μετά την ίδρυση του ο Ποδηλατικός Σύλλογος Λέσβου παρέλαβε πρόσφατα και επίσημα με έγγραφο, από τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού - Γενική Διεύθυνση Οργάνωσης Αθλητισμού - Τμήμα Αθλητικών Φορέων, την ειδική αναγνώριση αθλητικού Σωματείου για το άθλημα της Ποδηλασίας. Συνεχίζουμε ασταμάτητα να συνεισφέρουμε στην ανάπτυξη της ποδηλασίας, αλλά και του αθλητισμού στη Λέσβο, δεν σταματάμε να εξελισσόμαστε και να χρησιμοποιούμε κάθε νόμιμο μέσο για να προσφέρουμε αφιλοκερδώς στον τόπο μας μέσω αυτού που τόσο αγαπάμε.

Αθλητικός Νόμος - Άρθρο 10 - Ειδική αθλητική αναγνώριση Αθλητικών Σωματείων.
Η ειδική αθλητική αναγνώριση χορηγείται, για κάθε άθλημα, 3 χρόνια μετά την ίδρυση του Αθλητικού Σωματείου, με απόφαση του αρμόδιου για τον αθλητισμό Υπουργού, ύστερα από αίτηση του ιδίου, εφόσον:
α) το καταστατικό του Σωματείου είναι σύμφωνο με τις διατάξεις του Αστικού Κώδικα και του παρόντος νόμου και έχει εγγραφεί στο βιβλίο σωματείων.
β) συγκεντρώνει τις προϋποθέσεις και τηρεί τις υποχρεώσεις που προβλέπονται από το καταστατικό του και τον παρόντα νόμο,
γ) εγγραφεί στην οικεία αθλητική Ομοσπονδία και ασκεί ενεργή αθλητική δραστηριότητα που αποδεικνύεται με συμμετοχή σε μία τουλάχιστον ανά αγωνιστική περίοδο επίσημη διοργάνωση του αθλήματος.

Κατασκευή και Υποστήριξη Ιστοσελίδας WEBGRECO.