Ποδηλατικός Σύλλογος Λέσβου

Items filtered by date: Δευτέρα, 08 Μάιος 2017

2ο Chios Challenge Race (2ο CCR) - Ανασκόπηση

Χίος 7/5/2017
44 αναβάτες παρατάχθηκαν το πρωί της Κυριακή μπροστά στο Δημαρχείο της Χίου για το 2ο Chios Challenge Race (2ο CCR).
Ανηφορικό χρονόμετρο με εκκίνηση για τον κάθε ποδηλάτη ξεχωριστά σε μια διαδρομή που περιλαμβάνει τα πάντα... βουνό, δέντρα, θέα, θάλασσα, δρόμο και όμορφα πέταλα, άλλα το πιο σημαντικό; πολύ ανηφόρα, μεγάλες κλίσεις, ζέστη, πόνο και ταχύτητα.
Από τη Λέσβο οι συμμετοχές 3 στον δύσκολο αυτόν Χιώτικο αγώνα. Ο Άρης Γεωργακής και ο Μπάμπης Μπουντάκης στους Βετεράνους και ο Δημήτρης Αλεξίου στους άνδρες.
Νικητής της αναμέτρησης αναδείχτηκε ο Δημήτρης Αλεξίου που σε μόλις 29 λεπτά κατάφερε να διανύσει τα 9,9 χιλιόμετρα της διαδρομής με 607 μέτρα θετικά υψομετρικά και με μέση ταχύτητα λίγο κάτω από τα 20 χιλιόμετρα την ώρα. (19,9)!!!
Το ενδιαφέρον της Λέσβου στην κατηγορία Ανδρών επικεντρώθηκε στην πρώτη θέση του Δημήτρη Αλεξίου ενώ στην κατηγορία Βετεράνων τη 2η θέση κατέκτησε επάξια ο Μπάμπης Μπουντάκης ενώ και οι 2 Λέσβιοι ήταν ταυτόχρονα πρώτος και τρίτος της Γενικής κατάταξης.

Δείτε ΕΔΩ τα αποτελέσματα.

Ο Διπλός Κύβος

Μυτιλήνη 8/5/2050
Με μια νέα ιδέα θα εξοπλίζονται από το 2051 όλα τα εκτός δρόμου ποδήλατα της “Amali Bikes”. Στην προσπάθεια υιοθέτησης ενός μόνο πλαισίου στα πρότυπα της παγκόσμιας βιομηχανίας ικανού να καλύψει όλες τις ανάγκες και τις κατηγορίες ορεινής ποδηλασίας, η πρωτοπόρος πάντα Λεσβιακή ποδηλατοβιομηχανία, παρουσιάζει το νέο της πλαίσιο με ονομασία “Multi Angle” και την τεχνολογία των διπλών κύβων!
Στην πίσω ανάρτηση, η πάνω βάση εδράζεται σε 2 έκκεντρους τετραγωνικής διατομής άξονες που ανάλογα με τη διάταξή τους μπορούν να μετατρέψουν εκατοστό - εκατοστό τη διαδρομή της πίσω ανάρτησης από τα 130 έως και τα 200 χιλιοστά! Μετατρέποντας και τη γεωμετρία όλου του ποδηλάτου, τη γωνία της εμπρός ανάρτησης, το ύψος της μεσαίας τριβής, την λειτουργία της ανάρτησης (προοδευτική ή γραμμική, καθώς αλλάζει και η γωνία τοποθέτησης) αλλά και ολόκληρος ο χαρακτήρας του ποδηλάτου, συνδυάζοντας άλλη γωνία με άλλη διαδρομή και άλλες επιμέρους ρυθμίσεις της νέας ανάρτησης της “Amali Shox” που κατασκευάστηκε και διατίθεται σε αποκλειστικότητα μόνο γι αυτό το μοντέλο!

Subscribe to this RSS feed

Translate

Greek Dutch English French German Italian Portuguese Russian Spanish Turkish