Ποδηλατικός Σύλλογος Λέσβου

Items filtered by date: Σάββατο, 10 Ιούνιος 2017

Ατομική χρονομέτρηση Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ανδρών Masters 2017

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε σήμερα 10 Ιουνίου 2017 η ατομική χρονομέτρηση των αθλητών που πήραν μέρος στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Δρόμου κατηγορία Masters. 42 Αθλητές χρονομετρήθηκαν σε 3 κατηγορίες και ο αθλητής της ομάδας του Ποδηλατικού Συλλόγου Λέσβου, Μπάμπης Μπουντάκης, κατέλαβε την 12 θέση με χρόνο 31:22.
Αύριο 11 Ιουνίου 2017 στις 9:00πμ στο Μόλυβο θα δοθεί η εκκίνηση του αγώνα αντοχής όπου η Λέσβος θα εκπροσωπηθεί από Μπουντάκη Μ., Ντίνο Γ. και Ντάρα Γ. Το χειροκρότημα είναι η δύναμη του αθλητή και θα είμαστε όλοι εκεί για να τους εμψυχώσουμε και να απολαύσουμε μοναδικές ποδηλατικές αγωνιστικές εικόνες!

O IMIONOS στην VeloFrankfurt bicycle show 2017

Τον Imiono, το ηλεκτρικό χειροποίητο cargo Bike του Δημήτρη Patounis ιδρυτή της Dromon Bicycles, το θυμάστε όλοι μέσα από τις αναφορές του Lesvos MTB. Το εκπληκτικό αυτό ποδήλατο που κατασκευάζεται στις εγκαταστάσεις της "Dromon" στη Γέρα της Λέσβου.
Όλοι μας ελπίζαμε μια μέρα αυτό το πρωτοποριακό Λεσβιακό προϊόν να "βγει" εκτός Λέσβου, ίσως και εκτός Ελλάδας και να γίνει γνωστό στον υπόλοιπο κόσμο.
Ε! Λοιπόν η στιγμή αυτή έφτασε. Ο Δημήτρης Πατούνης βρίσκεται ήδη στη Φρακφούρτη της Γερμανίας όπου διεξάγεται στις 10 και 11 Ιουνίου 2017 η έκθεση ποδηλάτου VeloFrankfurt bicycle show 2017 με 2 εκδόσεις του Imionos. Οι επισκέπτες της έκθεσης θα έχουν τη δυνατότητα να δουν και να δοκιμάσουν τα ποδήλατα.
Ο Ποδηλατικός Σύλλογος Λέσβου στο πλευρό του Πατούνη από την πρώτη στιγμή, εύχεται κάθε επιτυχία στον Μυτιληνιό "Imiono" και τον δημιουργό του, που έκανε αυτό το μεγάλο ταξίδι προκειμένου να καταφέρει να "συστήσει" το Λεσβιακό προϊόν και εκτός των Ελληνικών συνόρων...
— στην τοποθεσία Eissporthalle Frankfurt.

Subscribe to this RSS feed

Translate

Greek Dutch English French German Italian Portuguese Russian Spanish Turkish