Ποδηλατικός Σύλλογος Λέσβου

Items filtered by date: Δευτέρα, 31 Ιούλιος 2017

3o CCR Χίου - Αποτελέσματα

Πέντε Λέσβιοι αθλητές ποδηλάτες, οι τέσσερις του Ποδηλατικού Συλλόγου Λέσβου, πήραν μέρος στο 3ο αγώνα Ατομικής Χρονομέτρησης στην Χίο, που διεξήχθη την Κυριακή 30 Ιουλίου 2017 προς τιμήν του Χιώτη ποδηλάτη Άρη Σταυριανού. Η διοργάνωση κύλησε ομαλά, άφησε πολύ καλές εντυπώσεις και εκτός από το αγωνιστικό ενδιαφέρον ο σκοπός της διεξαγωγής της ήταν αυτός που έκανε το κλίμα ευχάριστο.
Με συμμετοχή στις 3 κατηγορίες του αγώνα, οι Μυτιληνιοί ποδηλάτες, κατάφεραν να φέρουν πολύ καλές θέσεις. Ξεχώρισαν ο Μπουντάκης Μπάμπης (με χρόνο 15:04) στου ς βετεράνους στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου κατακτώντας επάξια την πρώτη θέση , ενώ ο Γιώργος Αντωνιάδης στην ίδια κατηγορία με χρόνο 17:06 κατέλαβε την 5η θέση. Στην κατηγορία νέων ο Μπιτάδος Παναγιώτης (χρόνος 15:37) τερμάτισε στην τρίτη θέση, με τον Τελωνιάτη Νίκο (16:17'') να ακολουθεί 2 θέσεις πίσω του. Τέλος ο Γιαννούλης Παναγιώτης (με χρόνο στο 16:14) στην κατηγορία ανδρών πέτυχε με την έκτη θέση της κατάταξης.
Ο Ποδηλατικός Σύλλογος Λέσβου ευχαριστεί τους γείτονες Χιώτες για την φιλοξενία και τους αθλητές του για τις διακρίσεις. Δείτε τα αποτελέσματα στις φωτογραφίες.

Ξεκίνησαν περιπολίες οι ποδηλάτες αστυνομικοί

Μυτιλήνη 31/7/2050
Περιπολίες με ποδήλατα ξεκίνησε ειδική ομάδα αστυνομικών στην πόλη της Μυτιλήνης.
Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση “συνολικά 10 αστυνομικοί απαρτίζουν τη νέα αυτή ευέλικτη αστυνομική δομή και θα κινούνται όλο το 24ωρο στο πεζοδρομημένο ιστορικό κέντρο της πόλης, από την προκυμαία της Μυτιλήνης, τους κεντρικούς εμπορικούς δρόμους της πόλης, ως το ξημέρωμα στα Λαδάδικα, καθ’ όλη τη διάρκεια της θερινής περιόδου”.
Σύμφωνα με το σχεδιασμό, βασικές προτεραιότητες των αστυνομικών που στελεχώνουν τη νέα αυτή δομή, αποτελούν η εξυπηρέτηση επισκεπτών και τουριστών, παρέχοντας τις κατάλληλες οδηγίες και τις απαραίτητες πληροφορίες, τόσο τουριστικού όσο και ευρύτερου ενδιαφέροντος, ώστε να διευθετούνται προβλήματα, να διευκολύνονται οι επισκέπτες των περιοχών αυτών και να υπάρχει αποτελεσματική ανταπόκριση στη διαχείριση ήπιων περιστατικών αστυνομικής φύσης.
Υπενθυμίζεται ότι ο νέος αυτός θεσμός έχει τεθεί σε εφαρμογή από το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας, με σκοπό την αναβάθμιση της προστασίας και της εξυπηρέτησης, τόσο των πολιτών όσο και των επισκεπτών της πόλης μας.
Το πρόγραμμα ξεκίνησε αρχικά από την ευρύτερη περιοχή του πεζόδρομου στα Λαδάδικα, σύντομα όμως προεκτάθηκε σε όλους τους δρόμους του πεζοδρομημένου ιστορικού κέντρου της Μυτιλήνης.

Subscribe to this RSS feed

Translate

Greek Dutch English French German Italian Portuguese Russian Spanish Turkish