Ποδηλατικός Σύλλογος Λέσβου

Items filtered by date: Τετάρτη, 02 Αύγουστος 2017

Άρθρο της εφημερίδας "Καθημερινή" για τον ποδηλατικό Τουρισμό στη Λέσβο

Με αφορμή το άρθρο που δημοσίευσε η εφημερίδα «Καθημερινή» την Κυριακή 30 Ιουλίου 2017 με τίτλο «Έρχονται στη Λέσβο για ορθοπεταλιά τουρίστες από Σμύρνη και Αδραμύττιο», θεωρώ ότι είναι σκόπιμο να αναφερθούμε στο έργο των ποδηλατικών ομάδων του νησιού που έχουν συμβάλει στην επίτευξη αυτού του στόχου.
Η ομάδα φίλων Lesvos MTB προσπαθεί πάνω από 7 χρόνια να προωθήσει το ποδήλατο, τον ποδηλατικό τουρισμό, την αγωνιστική ποδηλασία, τις βόλτες, εκδηλώσεις κλπ ποδηλατικά θέματα. Από το 2015 στις προσπάθειες αυτές συνοδοιπόρος μας στάθηκε ο Ποδηλατικός Σύλλογος Λέσβου. Μέσα από το κύρος του Συλλόγου αλλά και με τις προσωπικές προσπάθειες πολλών μελών του, έχουν γίνει πολλές σημαντικές γνωριμίες και με φορείς αλλά και με πολλούς ανθρώπους που αγαπούν το ποδήλατο και επιλέγουν την Λέσβο για τις διακοπές τους αλλά και για να συμμετέχουν στις ποδηλατικές δράσεις που διοργανώνουμε.
Σήμερα λοιπόν μετά από τόσα χρόνια βλέπουμε να παίρνουν σάρκα και οστά τα πρώτα μας όνειρα. Ευχόμαστε να γίνει η Λέσβος ο Νο1 Ποδηλατικός προορισμός της Ελλάδας και υποσχόμαστε σαν Lesvos MTB και σαν Ποδηλατικός Σύλλογος Λέσβου ότι θα δουλέψουμε σκληρά πάνω σ' αυτό για το καλό του ποδηλάτου των δημοτών αλλά και του ίδιου του νησιού που όνειρό μας είναι να το δούμε τουριστικά στις καλύτερες θέσεις προτίμησης των Ελλήνων και ξένων Τουριστών.

Subscribe to this RSS feed

Translate

Greek Dutch English French German Italian Portuguese Russian Spanish Turkish