Ποδηλατικός Σύλλογος Λέσβου

Items filtered by date: Δευτέρα, 08 Οκτώβριος 2018

30ή Ποδηλατική Σπαρτακιάδα 2018

Ολοκληρώθηκε η 30ή επετειακή Ποδηλατική Σπαρτακιάδα των 257 χιλιομέτρων που διοργανώνει η ΠΕΠΑ με μεγάλη συμμετοχή όπως κάθε χρόνο το Σάββατο 6/10/2018.
Η εκκίνηση δόθηκε στις 07:30 εμπρός από το Παναθηναϊκό Στάδιο (Καλλιμάρμαρο) και ο τερματισμός στο Άγαλμα του Λεωνίδα εμπρός από το Εθνικό Στάδιο Σπάρτης.
Σ' αυτή τη διοργάνωση επιτρέπονται συνοδευτικά αυτοκίνητα, για την παροχή τεχνικής υποστήριξης και όλοι οι συμμετέχοντες που τερματίζουν εντός του προβλεπόμενου χρόνου στην εκδήλωση, χωρίς ποινή, λαμβάνουν αναμνηστικό μετάλλιο. Σαν όριο προθεσμίας τερματισμού ορίζονται οι 12 ώρες από την επίσημα καταγεγραμμένη ώρα εκκίνησης.
Το ενδιαφέρον της Λέσβου εστιάζεται στην συμμετοχή 2 αθλητών ποδηλασίας μεγάλων αποστάσεων που αντιπροσώπευσαν επάξια το νησί. Ο λόγος είναι για τον αθλητή του Ποδηλατικού Συλλόγου Λέσβου και παγκοσμίως γνωστό από τις νίκες του σε ποδηλατικούς διηπειρωτικούς αγώνες αντοχής, τον Steffen Streich και τον Βαγγέλη Βουλγαράκη που τερμάτισαν και οι 2 χωρίς προβλήματα εντός του προβλεπόμενου χρόνου, την απαιτητική διαδρομή των 257 χιλιομέτρων από την Αθήνα ως τη Σπάρτη.

Πρώτη μέρα σχολείο

Μυτιλήνη 8/10/2050
Πρώτη μέρα σχολείο
Τον αύλειο χώρο του 23ου Δημοτικού Σχολείου Μυτιλήνης επέλεξε η Ακαδημία του Ποδηλατικού Συλλόγου Λέσβου για να ξεκινήσει το πρώτο μάθημα στους μικρούς φίλους του ποδηλάτου. Η πρώτη μέρα περιλάμβανε ενημέρωση εξοπλισμού με ιδιαίτερη σημασία στο κράνος, τη σωστή προσαρμογή του και εξοικείωση με τον χειρισμό ασφαλείας, φρένα και λάστιχα. Έγιναν διάφορα παιχνίδια με το ποδήλατο και αμέσως μετά το τέλος του μαθήματος οι προπονητές χώρισαν τα παιδιά σε τάξεις. Δόθηκε το εβδομαδιαίο πρόγραμμα, ενώ ήταν ήδη ετοιμάζονταν να καταλάβουν το χώρο οι περισσότερο προχωρημένοι μαθητές μεγαλύτερων τάξεων για το επόμενο μάθημα ποδηλασίας.

Subscribe to this RSS feed

Translate

Greek Dutch English French German Italian Portuguese Russian Spanish Turkish