Ποδηλατικός Σύλλογος Λέσβου

Items filtered by date: Τρίτη, 21 Ιούλιος 2020

Rockatreellity Enduro Race - EGS 2020 Round #2 - Αποτελέσματα

Την Κυριακή 19 Ιουλίου 2020, πραγματοποιήθηκε στην περιοχή Λιβάδι στον Παρνασσό ο δεύτερος γύρος του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ορεινής Ποδηλασίας Enduro – Rockatreellity EGS 2020. Πρόκειται για τον πιο απαιτητικό αγώνα του πρωταθλήματος μιας και οι ειδικές διαδρομές εκτός από το πολύ υψηλό επίπεδο δυσκολίας έχουν και μεγάλες ταχύτητες αλλά και μεγάλες κλίσεις.

Η αποστολή του Ποδηλατικού Συλλόγου Λέσβου που αποτελούνταν από τους Ιγνάτη Λασκαρίδη, Παναγιώτη Γιαννούλη, Λευτέρη Δαλέκο, Μάνο Χατζέλη, Στρατή Αναγνώστου, Μάνο Ορφανό και Κώστα Μπάμη, κατάφερε να κερδίσει για μια ακόμη φορά τις εντυπώσεις με τις θέσεις που κατάλαβαν οι αθλητές. Ο Παναγιώτης Γιαννούλης με μια εκπληκτική εμφάνιση βγήκε 2ος στην κατηγορία Men και 8ος γενικής, ο Λασκαρίδης Ιγνάτης 2ος στην κατηγορία Masters και 16ος γενικής. Ο Αναγνώστου Στρατής 5ος στην κατηγορία Masters. Ο Λευτέρης Δαλέκος 7ος στην κατηγορία Veterans. Ο Μάνος Ορφανός 15ος στην κατηγορία Men. O Κωνσταντίνος Μπάμης 16ος στην κατηγορία Masters και ο Μάνος Χατζέλης 26ος στην κατηγορία Men.
Ο επόμενος αγώνας του πρωταθλήματος είναι τον Σεπτέμβρη στον Σταυρό Θεσσαλονίκης, όπου για πρώτη χρονιά φέτος θα είναι και προκριματικός για το παγκόσμιο πρωτάθλημα Enduro World Series.

Δείτε ΕΔΩ τα αποτελέσματα

Subscribe to this RSS feed

Translate

Greek Dutch English French German Italian Portuguese Russian Spanish Turkish