Συνεργασίες & Υποστήριξη

Items filtered by date: Κυριακή, 02 Ιούνιος 2019

6ο MOLYVOS URBAN MTB

Η ΛΕΣΒΟΣ ΥΠΟΔΕΧΕΤΑΙ ΕΝΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΓΕΓΟΝΟΣ
Μετράμε αντίστροφα για την φετινή μεγάλη διοργάνωση του 6ου Lesvos - Molyvos URBAN MTB Race που θα γίνει 4-9 Ιουνίου στον Μόλυβο και στην ευρύτερη περιοχή.
Δύο πολύ μεγάλοι διεθνείς αγώνες ορεινής ποδηλασίας LESVOS – MOLYVOS URBAN MTB STAGE RACE S1 και LESVOS – MOLYVOS URBAN MTB XCO RACE C1 οι οποίοι ανήκουν στο καλεντάρι της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Ποδηλασίας UCI και αποτελούν μία από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις ορεινής ποδηλασίας στην Ευρώπη.
Ένα παγκόσμιο αθλητικό ποδηλατικό γεγονός στο οποίο συμμετέχουν οι καλύτεροι ποδηλάτες εθνικών ομάδων από όλο τον κόσμο (Γαλλία, Βουλγαρία, Τουρκία, Ελλάδα, Αυστραλία, Ιαπωνία, Ιταλία, Βέλγιο, Ουκρανία, κλπ.) με σκοπό την συγκέντρωση βαθμών για την συμμετοχή τους στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2020.
Στις 4-7 Ιουνίου 2019 θα γίνει ο αγώνας, LESVOS – MOLYVOS URBAN MTB STAGE RACE S1 ο οποίος περιλαμβάνει 4 αγωνιστικές ημέρες με αγωνίσματα XCT, XCM, XCP, XCC τα οποία και θα διεξαχθούν στην ευρύτερη περιοχή της Β. Λέσβου: Μόλυβο, Πέτρα, Στύψη, Λαφιώνα, Πετρί, Βαφειό, Κλαπάδο.
Στις 9 Ιουνίου 2019 θα γίνει ο κλασσικός αγώνας LESVOS – MOLYVOS URBAN MTB XCO RACE C1 στα γραφικά πλακόστρωτα του παραδοσιακού οικισμού και της γύρω περιοχής του Μολύβου.
Στους αγώνες UCI θα συμμετέχουν με την φανέλα του Ποδηλατικού Συλλόγου Λέσβου(Πο. Συ. Λέσβου) τα δικά μας παιδιά, Σαραϊδάρης Γιώργος και Αλεξίου Δημήτρης δίπλα στα μεγάλα ονόματα της Ελληνικής αλλά και παγκόσμιας ποδηλασίας.
Παράλληλα με τους διεθνείς, θα διεξαχθούν και οι καθιερωμένοι αγώνες MOLYVOS URBAN MTB OPEN και KIDS, όπως κάθε χρόνο, για τους υπόλοιπους ποδηλάτες και τους μικρούς μας φίλους.
Θα πραγματοποιηθούν παράλληλα με τους αγώνες εκδηλώσεις απονομής ανά ημέρα, εκδηλώσεις για το ηλεκτρικό ποδήλατο, κοκτέιλ πάρτι και μουσικά δρώμενα για τους αθλητές και τις ομάδες τους.
Την Δευτέρα 3 Ιουνίου στο Συνεδριακό Κέντρο Μολύβου θα πραγματοποιηθεί το τεχνικό συμβούλιο και θα ακολουθήσει συνέντευξη τύπου για την διοργάνωση.
Το 6ο Molyvos Urban MTB διοργανώνεται από τον Φορέας Τουρισμού Μολύβου Molyvos Tourism Association σε συνεργασία με την Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου και με την σημαντική υποστήριξη της Γενικής Γραμματείας Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής, του χρυσού χορηγού Υδρόγειος Ασφαλιστική και άλλων φορέων και επιχειρήσεων.
Η διοργάνωση - που γίνεται για έκτη συνεχή χρονιά - έχει σαν στόχο να προωθήσει την πολιτιστική και περιβαλλοντική ομορφιά του τουριστικού προορισμού της Λέσβου, καθώς και να αναδείξει το ξεχωριστό Ολυμπιακό Άθλημα της Ορεινής Ποδηλασίας “Cross Country MTB”.
Περισσότερες πληροφορίες: www.molyvosmtb.com

Subscribe to this RSS feed

Translate

Greek Dutch English French German Italian Portuguese Russian Spanish Turkish