Διαδρομές στο βουνό

Items filtered by date: Δευτέρα, 15 Μάιος 2017

3ος ο Δημήτρης Αλεξίου στο ITI EPIC 2017

Το ITI EPIC 2017 διοργανώθηκε για 7η χρονιά στο βουνό της Οίτης, έναν από τους καλύτερα διατηρημένους εθνικούς δρυμούς της χώρας μας.
Ο Δημήτρης Αλεξίου εκίνησε μεταξύ 300+ συναθλητών του, έτρεξε στη μεγάλη διαδρομή των 57 χιλιομέτρων στην κατηγορία ΕΜ1 ανδρών και κατέκτησε επάξια την εκπληκτική 3η θέση με χρόνο 3 ώρες και 13 λεπτά. Ήταν μια απίστευτη αγωνιστική μέρα, με κορυφαίες επιδόσεις και πολύ θέαμα στα μονοπάτια!!
Η διαδρομές του ITI EPIC χαρακτηρίζονται από έδαφος που δίνει γρήγορη κύλιση, κλίσεις που εμπνέουν για πίεση και διεξάγεται στα πιο απόκρημνα μέρη του βουνού χρησιμοποιώντας εγκαταλελειμμένους για δεκαετίες δασικούς δρόμους και άγνωστα μονοπάτια. Η εκκίνηση δόθηκε την Κυριακή 14/5/2017 από την Παύλιανη ένα χωριό χτισμένο στις πλαγιές του όρους Οίτη, σε υψόμετρο 1050 μ.

10η Πανελλαδική Ποδηλατοπορεία Μυτιλήνης - Ανασκόπηση

Με πάνω από 200 συμμετοχές ολοκληρώθηκε την Κυριακή 14 Μαΐου 2017 στις 5:00 το απόγευμα, η Πανελλαδική Ποδηλατοπορεία στη Μυτιλήνη. Περισσότερα από 120 ήταν τα μικρά παιδιά μόνο, που στην ασφάλεια μιας τόσο μεγάλης πορείας έκαναν μια ευχάριστη βόλτα την πόλη απ άκρη σ' άκρη! Ζωντάνια, χαμός, φωνές, έκδηλη χαρά ... Από μικρά παιδάκια με βοηθητικές έως και μεγαλύτερα που με δυσκολία έφταναν το παλιό ποδήλατο του μπαμπά. Το μέλλον αυτού του τόπου. Ευχάριστη εντύπωση οι γονείς που βλέπαμε για πρώτη φορά να κάνουν ποδήλατο, που είχαν φέρει τα παιδιά τους στην πορεία. Η φετινή πορεία πέτυχε με τον καλύτερο τρόπο αυτό που δεν είχαν καταφέρει οι προηγούμενες. Έφερε τα παιδιά, το μέλλον του τόπου μας, το μέλλον μιας πιο ποδηλατικής πόλης, το μέλλον μιας πιο ασφαλούς ποδηλατικής μετακίνησης μέσα στην πόλη, με ένα εκτενές δίκτυο ποδηλατόδρομων που ακόμα σαν Ποδηλατικός Σύλλογος περιμένουμε από το Δήμο.

Τρίχρωμος φωτεινός σηματοδότης ποδηλάτων

Μυτιλήνη 15/5/2050
Τρίχρωμος φωτεινός σηματοδότης ποδηλάτων, που λειτουργεί συνδυαστικά με κανονικό σηματοδότη οχημάτων, σε διασταύρωση ποδηλατόδρομου με δρόμο. Πόλη της Μυτιλήνης. Ένα εκτεταμένο και λειτουργικό δίκτυο ποδηλατόδρομων, ωθεί όλο και περισσότερους κατοίκους της πόλης να χρησιμοποιούν το ποδήλατο στις καθημερινές τους μετακινήσεις. Φυσικά ουδείς οδηγός αυτοκινήτου διανοείται να παραβιάσει, ή να σταθμεύσει μέσα σε λωρίδα για ποδήλατα. Ποδηλάτες, πεζοί και αυτοκινητιστές κινούνται κάθε μέρα αρμονικά μέσα στην πόλη με αληθινή οδηγητική παιδεία και κυκλοφοριακή αγωγή. Μπράβο τους !

Μυτιλήνη: Μια Ελληνική ποδηλατική πόλη στις ακτές της Μεσογείου στα μέσα του 2050!!!

Subscribe to this RSS feed

Translate

Greek Dutch English French German Italian Portuguese Russian Spanish Turkish