Διαδρομές στο βουνό

Items filtered by date: Πέμπτη, 13 Ιούλιος 2017

Ο Αλεξίου στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα ΜΤΒ

Στις 14 και 15 Ιουλίου 2017 θα πραγματοποιηθεί στη χώρα μας και συγκεκριμένα στην πόλη της Ναυπάκτου το Βαλκανικό Πρωτάθλημα ΜΤΒ.
Η Ναύπακτος Αιτωλοακαρνανίας είναι έτοιμη να δεχτεί μια τόσο μεγάλη διεθνή διοργάνωση. Οι οικοδεσπότες έχουν φροντίσει όλοι όσοι βρεθούν στην πανέμορφη περιοχή να φύγουν με τις καλύτερες εντυπώσεις. Οι διαδρομές που θα εξελιχθούν οι αγώνες είναι μοναδικές και στόχος είναι η προβολή της Πολιτιστικής και Περιβαλλοντικής πλευράς της Ελλάδας.

Από τη Λέσβο θα αγωνιστεί ο Δημήτρης Αλεξίου μεταξύ των καλύτερων που έχει επιλέξει η κάθε ομοσπονδία από κάθε χώρα της Βαλκανικής χερσονήσου.
Μαζί με τον Αλεξίου οι γνωστοί μας από τις αγωνιστικές τους επισκέψεις στο νησί, Αντωνιάδης Δημήτρης, Συρίγος Ορφέας, Φασόη Βαρβάρα, Στρουμπούλη Δανάη και Ζιάκας Βασίλης. Το Lesvos MTB και ο Ποδηλατικός σύλλογος Λέσβου εύχεται στην Ελληνική αποστολή καλή επιτυχία και εύχεται να κρατήσουν ψηλά τη σημαία της Ελληνικής ορεινής ποδηλασίας.

Στο Βαλκανικό θα πάρουν μέρος 9 χώρες με τις Εθνικές τους ομάδες, με 120 μέλη στις αποστολές τους. Αυτές οι χώρες είναι: Βοσνία – Ερζεγοβίνη (12 άτομα), Κόσσοβο (11), Κύπρος (11), Μαυροβούνιο (5), Ρουμανία (17), Σερβία (18), Τουρκία (11), FYROM (15) και φυσικά Ελλάδα (20).

Subscribe to this RSS feed

Translate

Greek Dutch English French German Italian Portuguese Russian Spanish Turkish