Διαδρομές στο βουνό

Items filtered by date: Πέμπτη, 27 Ιούλιος 2017

Night Ride 2017 - Φωτογραφίες

Το night Ride του 2017 στέφτηκε με επιτυχία! 50 ποδηλάτες συγκεντρωθήκαμε στις 20:30 στα σκαλιά του Δημοτικού Θεάτρου Μυτιλήνης, και από εκεί κατευθυνθήκαμε ως το άγαλμα όπου και χωρίσαμε σε 3 γκρουπ. Οι αστικοί αναβάτες ποδηλάτησαν στους δρόμους της πόλης. Οι ποδηλάτες δρόμου πήγαν μέχρι την Θερμή και οι ποδηλάτες βουνού πέρασαν από τα τσακμάκια και το αρχαίο θέατρο.
Στις 22:00 περίπου επιστρέψαμε όλοι στην προκυμαία και ακολούθησαν τα καθιερωμένα σουβλάκια και οι μπύρες της νυχτερινής! Όμορφα ποδηλατικά χρώματα και φωτάκια που αναβόσβηναν ήταν το θέαμα σε όλη την πόλη και γύρο από αυτή.

3ο CCR "Άρης Σταυριανός" στη Χίο

Την Κυριακή 30 Ιουλίου στη γειτονική και πανέμορφη Χίο διοργανώνεται από τους "Ποδηλάτες Χίου" το 3ο CCR "Άρης Σταυριανός".
Αυτή τη φορά οι διοργανωτές αποφάσισαν να διοργανώσουν κάτι πιο βατό για όλους τους ποδηλάτες του νησιού ανεξαρτήτως φύλου, ηλικίας και δυνατοτήτων.
Ατομικό χρονόμετρο που ο κάθε αναβάτης θα κληθεί για 9 χιλιόμετρα, να έρθει αντιμέτωπος πίσω από το αεροδρόμιο της Χίου, με τον ίδιο του τον εαυτό αλλά και με το χρόνο!
Το ενδιαφέρον της Λέσβου επικεντρώνεται στις συμμετοχές που θα λάβουν μέρος από το νησί μας. Ο Μπάμπης Μπουντάκης, ο Παναγιώτης Γιαννούλης και ο Νίκος Τελωνιάτης θα ταξιδέψουν στη Χίο και θα προσπαθήσουν να κρατήσουν ψηλά τη σημαία του "Ποδηλατικού Συλλόγου Λέσβου" αλλά και ολόκληρης της Λεσβιακής Ποδηλατικής Κοινότητας. Οι ευχές όλων μας για το καλύτερο αποτέλεσμα είναι μαζί τους... Καλή επιτυχία Μπάμπη, Παναγιώτη, Νίκο!!!
Περισσότερες Πληροφορίες ΕΔΩ

Subscribe to this RSS feed

Translate

Greek Dutch English French German Italian Portuguese Russian Spanish Turkish