Διαδρομές στο βουνό

Items filtered by date: Πέμπτη, 09 Ιούλιος 2020

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΟΡΕΙΝΗΣ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑΣ XCO - XCR 2020

Ξεκίνησε η αποστολή του Ποδηλατικού Συλλόγου Λέσβου για το “ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΟΡΕΙΝΗΣ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑΣ XCO - XCR 2020” στις 10 – 12 Ιουλίου 2020.
Ο Γιώργος Ντάρας, Κώστας Λαϊνάς, Μπάμπης Μπουντάκης και Δημήτρης Αλεξίου ξεκίνησαν το απόγευμα της Πέμπτης 9/7/2020 για τον αγώνα στην Κάρυστο.
Ένας δύσκολος αγώνας με απότομες ανηφόρες, πετρώδη μονοπάτια, πολύ αέρα και με αρκετή ζέστη, που η Ελληνική Ομοσπονδία Ποδηλασίας με τον Ποδηλατικό Όμιλο Καρυστίας, διοργανώνουν μεταξύ 10-12 Ιουλίου για τη διεξαγωγή αγώνων Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ορεινής ποδηλασίας στην περιοχή του Καφηρέα Ευβοίας.
Η διαδρομή του αγώνα καλύπτει την περίμετρο του δάσους καστανιάς "Καστανόλογγος" και διεξάγεται μέσα σε αιολικό πάρκο. Όπως είναι λογικό ιδιαίτερο χαρακτηριστικό της περιοχής (πάνω απ το Κάβο Ντόρο) είναι οι δυνατοί άνεμοι που επικρατούν μόνιμα στην περιοχή.
211 ποδηλάτες από 46 σωματεία θα βρεθούν στη γραμμή της εκκίνησης. Αναλυτικά οι συμμετοχές είναι: ● 33 Άνδρες ● 11 Νέοι Άνδρες ● 27 Έφηβοι ● 62 Παίδες ● 9 Γυναίκες ● 4 Νεάνιδες ● 12 Κορασίδες ● 53 Μάστερς.
Πρόκειται για την κορυφαία διοργάνωση στον τομέα της ορεινής ποδηλασίας, με σκοπό την ανάδειξη των καλύτερων αθλητών σε όλες τις κατηγορίες (Άνδρες, Γυναίκες, Νέοι Άνδρες, Έφηβοι, Νεάνιδες, Παίδες, Κορασίδες).
Στον αγώνα θα συμμετέχουν τα μεγαλύτερα ονόματα αθλητών ορεινής ποδηλασίας του Ελληνικού χώρου μια και ο αγώνας αποτελεί παράλληλα ένα σημαντικό κριτήριο στην απόφαση της Ομοσπονδίας για το ποιος θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Τόκιο το 2021.

Καλή επιτυχία!!!!!

Subscribe to this RSS feed

Translate

Greek Dutch English French German Italian Portuguese Russian Spanish Turkish