Διαδρομές με κούρσα

Ιγνάτης Λασκαρίδης

Ιγνάτης Λασκαρίδης

Ο Παναγιώτης Μπιτάδος στο XTERRA Cyprus

Αύριο είναι η μεγάλη μέρα για τον Παναγιώτη Μπιτάδο, ο όποιος έχει εδώ και μέρες μεταβεί στην Κύπρο, προκειμένου να συμμετέχει στο XTERRA Cyprus στις 22 Απριλίου 2018. Πολύ καλά προετοιμασμένος θα αγωνιστεί στην κατηγορία 15-19 και όπως πάντα είναι έτοιμος για το βάθρο! Καλή επιτυχία Παναγιώτη σε ότι και αν κάνεις!!!!

Καλύφτηκαν οι θέσεις του Body Geometry Fit

Οι θέσεις για το προγραμματισμένο Body Geometry Fit που διοργανώνει ο Πο. Συ. Λέσβου για τις 2 με 6 Μαΐου 2018 έχουν καλυφτεί και από εδώ και περά γίνονται δέκτες αιτήσεις για σειρά αναμονής σε περίπτωση που βρεθεί επιπλέον χρόνος από τον Βασίλη Κουράκο. Η αίτηση γίνεται κατόπιν συνεννοήσεως με τον Στρατή Αναγνώστου στο τηλέφωνο 22510-46823.

Πραγματοποιήθηκε η δράση “Take Care of Your Trails Weekend” στην Λέσβο

Σήμερα 18 Απριλίου 2018, πραγματοποιήθηκε ο προγραμματισμένος καθαρισμός του μονοπατιού στις πηγές Κρατήγου προς την Αμαλή, στα πλαίσια της Ευρωπαϊκής δράσης της IMBA “Take Care of Your Trails Weekend”. Τα μέλη του Ποδηλατικού Συλλόγου Λέσβου καθάρισαν όλο το πρώτο μονοπάτι «Μύλοι & πηγές Κρατήγου» και πλέων μπορούν να το χαρούν ποδηλάτες και πεζοπόροι με ασφάλεια μιας και η συσσώρευση πετρών και σπασμένων ξύλων καθιστούσε την διάβασή του επικίνδυνη.

3rd Lesvos Enduro MTB – Φωτο: Ευανθία Κοντού

Για μια ακόμη φορά η Ευανθία δεν έχασε την ευκαιρία να φωτογραφίσει τους ποδηλάτες που συμμετείχαν στον 3ο Lesvos Enduro MTB που πραγματοποιήθηκε στην Αγιάσο στις 14 & 15 Απριλίου 2018. Ευχαριστούμε!!!!

Subscribe to this RSS feed

Translate

Greek Dutch English French German Italian Portuguese Russian Spanish Turkish