Διαδρομές με κούρσα

Ιγνάτης Λασκαρίδης

Ιγνάτης Λασκαρίδης

3ος ο Νίκος Λάνδρου στον Salamina Epic Race

Ποδαρικό με βάθρο για την νέα αγωνιστική χρονιά. Ο αθλητής του Πο. Συ. Λέσβου, Νίκος Λάνδρου, κατάφερε σήμερα 10 Φεβρουαρίου 2019 να κατακτήσει την τρίτη θέση στον αγώνα Salamina Epic Race στην κατηγορία του. Καλή αρχή για όλη τη χρονιά με πολλούς αγώνες και φυσικά πολλά βάθρα!

Συμμετέχω Αναδασώνω 4η σπορά πεύκων

Τη Κυριακή (10-2-19) στις 11:00 π.μ. θα πραγματοποιηθεί σπορά για την αναγέννηση ενός καμένου τμήματος του δάσους Αμαλής. Με την ευκαιρία αυτήν θα παρατηρήσουμε και τα μικρά πευκάκια που φύτρωσαν μετά από τις προηγούμενες σπορές. Στηρίζουμε με τη δράση αυτήν ενεργά τη πρωτοβουλία της εθελοντικής ομάδας Αγίας Μαρίνας και του Σωματίου Εθελοντών Πυροσβεστών Λέσβου που διοργανώνουν τη 4η σπορά πεύκων και όλους τους εθελοντές για την προσπάθεια αυτή, υπό τη καθοδήγηση του Δασαρχείου Λέσβου.

Ο Ποδηλατικός Σύλλογος Λέσβου στηρίζει για μια ακόμη χρονιά την σπορά και καλεί όλα τα μέλη του αλλά και όλους τους πολίτες να συμμετέχουν δίνοντας ζωή στο δάσος που είναι μέσα στο σπίτι μας. Στο δάσος που μας δίνει χαρά στις καθημερινές μας βόλτες. Στο δάσος που μας δίνει ζωή!

Σημείο συνάντησης το εξωκλήσι της Παναγιάς Αμαλής. Σας περιμένουμε όλους σας!

Subscribe to this RSS feed

Translate

Greek Dutch English French German Italian Portuguese Russian Spanish Turkish