Μαστορέματα

Items filtered by date: Πέμπτη, 18 Οκτώβριος 2018

Το Β. Αιγαίο Πάει Bαλτετσινίκο

Τα νησιά του Βορείου Αιγαίου συλλέγουν τους καλύτερους αναβάτες ορεινής ποδηλασίας για μια σούπερ αποστολή στον τελευταίο αγώνα του πρωταθλήματος Greek Enduro Seres 2018 στο Βαλτετσινίκο της Αρκαδίας!
Ο τελικός του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Enduro Greek Series θα διεξαχθεί αυτό το Σαββατοκύριακο 20 και 21 Οκτωβρίου 2018 στο Βατλτεσινίκο της ορεινής Αρκαδίας. Η λίστες των συμμετεχόντων έχουν γεμίσει και κλείσει ένα μήνα πριν. Εκτός από τον τελικό του Πρωταθλήματος θα είναι και μια από τις μεγαλύτερες συγκεντρώσεις αναβατών Enduro ΜΤΒ στην Ελλάδα με εγγυημένη την διασκέδαση μέσα στα μονοπάτια και την απόλαυση σ’ ένα περιβάλλον σίγουρα διαφορετικό από τα δικά μας νησιωτικά πρότυπα. Ο Συνολικός αριθμός των συμμετεχόντων έχει κλείσει στους 160 αναβάτες. Από το Βόρειο Αιγαίο οι συμμετοχές ξεπερνούν τις 25, με Λέσβιους και Χιώτες να δηλώνουν πανέτοιμοι να διεκδικήσουν θέσεις μέσα στην πρώτη δεκάδα, σε μια διοργάνωση που εννοείται θα συγκεντρώσει την αφρόκρεμα της ορεινής ποδηλασίας της Ελλάδας, ανεβάζοντας κατακόρυφα το επίπεδο στον τελευταίο αυτόν αγώνα enduro MTB της χρονιάς.
Μ’ αυτόν τον αγώνα ολοκληρώνεται πανηγυρικά με μεγάλη επιτυχία το πρώτο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα αγώνων Enduro ΜΤΒ που περιλάμβανε αγώνες από άκρη σε άκρη της Ελλάδας. Να θυμίσουμε το πρωτάθλημα ξεκίνησε τον Απρίλιο του 2018 στην Αγιάσο της Λέσβου, άφησε της καλύτερες εντυπώσεις σε αναβάτες και συνοδούς και έχει γίνει ήδη Πανελλήνιος θεσμός.

Subscribe to this RSS feed

Translate

Greek Dutch English French German Italian Portuguese Russian Spanish Turkish