Μαστορέματα

Items filtered by date: Παρασκευή, 14 Δεκέμβριος 2018

20 Λέσβιοι στο Get 2gether Chios Enduro MTB

Την επόμενη Κυριακή στο Θολοποτάμι της Χίου ξεκινά ο πρώτος αγώνας της διοργάνωσης "Get 2gether Enduro MTB", ένας αγώνας enduro MTB που θα διεξαχθεί σε Χίο και Λέσβο. Πληροφορίες για τον αγώνα δημοσιεύσαμε σε προηγούμενο άρθρο μας και μπορείτε να το διαβάστε ΕΔΩ
Όλη οι ποδηλατική κοινότητα της Λέσβου θα μεταβεί αυτό το ΣΚ στην Χίο με αφορμή την διεξαγωγή του πρώτου αγώνα του πρωταθλήματος Β.Αιγαίου Ορεινής Ποδηλασίας Enduro. Προς το παρόν ο αγώνας αριθμεί περί τους 30 αγωνιζόμενους ενώ σχεδόν 20 είναι οι Λέσβιοι που έχουν δηλώσει συμμετοχή!
Θα παρακολουθήσουμε τον αγώνα από κοντά και θα σας ενημερώσουμε με τη συμμετοχή των αθλητών μας, τα αποτελέσματα και ότι άλλο συμβεί, μετά τον αγώνα...

Εκδήλωση ενδιαφέροντος για συμμετοχή στο νέο Δ.Σ. του Πο. Συ. Λέσβου

Πάνε 3 χρόνια από την πρώτη γενική συνέλευση του Ποδηλατικού Συλλόγου Λέσβου που έγινε τον Σεπτέμβριο του 2015. Σ΄αυτή την πρώτη συνέλευση πάρθηκαν οι πρώτες κρίσιμες αποφάσεις, εγκρίθηκε ομόφωνα η μετέπειτα πορεία και οι στόχοι του συλλόγου, έγιναν εκλογές, ενώ ανακοινώθηκεκαι η σύνθεση του πρώτου επταμελούς.
Σήμερα 3 χρόνια μετά, το παρόν Διοικητικό Συμβούλιο έφτασε αισίως στο τέλος της τριετούς θητείας του και καλεί όλα τα μέλη του Πο.Συ.Λέσβου στη Γενική Συνέλευση που θα γίνει τις πρώτες μέρες του χρόνου (θα ανακοινωθεί ακριβής ημερομηνία τις επόμενες μέρες) για να ανακοινωθεί ο απολογισμός του 2018,ο προϋπολογισμός του 2019 και οι νέοι μας στόχοι. Την ίδια μέρα θα γίνουν οι εκλογές για το νέο 7μελές του Συλλόγου, γι αυτό καλούνται τα μέλη που επιθυμούν να συμβάλουν στην πορεία του Συλλόγου με την ψήφο τους, να καλύψουν τη συνδρομή του τρέχοντος έτους προκειμένου να τους δοθεί το δικαίωμα ψήφου καθότι βάση καταστατικού δικαίωμα ψήφου έχουν μόνο τα ενεργά οικονομικά μέλη του τρέχοντος έτους.
Επίσης με mail στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή τηλεφωνικά στο 6942821287 ή 6946335847, μπορούν να εκδηλώσουν όσοι επιθυμούν το ενδιαφέρον τους για συμμετοχή στο ψηφοδέλτιο της νέας διοίκησης 2019-2022 του Ποδηλατικού Συλλόγου Λέσβου. (Οι υποψήφιοι πρέπει να είναι ενεργά οικονομικά μέλη.)
Πληροφορίες για τον τρόπο κάλυψης της συνδρομής μπορείτε να ζητήστε στο mail του συλλόγου μας Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Subscribe to this RSS feed

Translate

Greek Dutch English French German Italian Portuguese Russian Spanish Turkish