Μαστορέματα

Items filtered by date: Κυριακή, 10 Ιούνιος 2018

Συνάντηση Μελών και Αθλητών Πο. Συ. Λέσβου και Παραλαβή Μεταλλίων Brevet Λέσβου 2018


Την Τετάρτη 13 Ιουνίου 2018 στις 20:00 στο "Πάρκο Alea House" θα παραβρεθούν οι Αθλητές, όλα τα μέλη του Ποδηλατικού Συλλόγου Λέσβου καθώς και όσοι ενδιαφέρονται και θέλουν να προσφέρουν τη βοήθειά τους σαν εθελοντές στη μεγάλη διοργάνωση του αγώνα του Πανελληνίου Πρωταθλήματος δρόμου ανδρών και γυναικών 2018 που θα γίνει στο νησί μας στις 22 έως 23 Ιουνίου 2018 με εκκίνηση από την πόλη μας. Η ανάγκη για μεγάλο αριθμό εθελοντών εκ μέρους του Πο. Συ. Λέσβου είναι μεγάλη και καλό θα ήταν να δείξουμε μια καλή εικόνα για το νησί μας προκειμένου να γίνουμε στο μέλλον αποδέκτες κι άλλων τέτοιων διοργανώσεων αυτού του μεγέθους που μόνο καλό κάνουν στον τόπο μας. Γι αυτό θέλουμε όλοι σας, είτε μέλη του συλλόγου είτε όχι, να παραβρεθείτε την Τετάρτη προκειμένου να ενημερωθείτε για τον τρόπο που μπορείτε να προσφέρετε.
Στον ίδιο χώρο και ώρα θα γίνει η τελετή παράδοσης των μεταλλίων των Randonneur του Brevet Λέσβου 2018 "Όλοι για τη Βρίσα".
Όσοι συμμετέχοντες επέλεξαν να πάρουν μετάλλιο, μπορούν να παραβρεθούν για να το παραλάβουν μαζί με φωτογραφίες τους (έντυπες από το control της Στύψης) που θα παραδοθούν από τον Ποδηλατικό Σύλλογο Λέσβου το βράδυ της Τετάρτης στο "Πάρκο Alea House". Θα χαρούμε πολύ να σας δούμε όλους εκεί.
Για τους φίλους εκτός Λέσβου, οι κάρτες και τα μετάλλια θα αποσταλούν με ΕΛΤΑ τις επόμενες μέρες.

Subscribe to this RSS feed

Translate

Greek Dutch English French German Italian Portuguese Russian Spanish Turkish