Μαστορέματα

Items filtered by date: Κυριακή, 17 Ιούνιος 2018

Διαδρομές Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ποδηλασίας Ανδρών & Γυναικών Elite 2018

Το τριήμερο του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ποδηλασίας Ανδρών & Γυναικών Elite 2018 που θα διεξαχθεί στη Λέσβο θα πραγματοποιηθούν 3 αγώνες, ένας ανά ημέρα.
Την Παρασκευή 22 Ιουνίου, μετρά την διασταύρωση της Αχλαδερής και με κατεύθυνση προς τον Πολιχνίτο θα διεξαχθεί το αγώνισμα της Ατομικής χρονομέτρησης Ανδρών και Γυναικών από τις 4:00μμ έως τις 8:00μμ. Ο δρόμος θα είναι κλειστός για τα οχήματα και για τον λόγο αυτό όσοι επιθυμούν να παρακολουθήσουν τις προσπάθειες των αθλητών θα πρέπει να έρθουν πριν την εκκίνηση για να μπορέσουν να περάσουν την αφετηρία.
Το Σάββατο 23 Ιουνίου, θα πραγματοποιηθεί ο Αγώνας αντοχής Γυναικών. Με εκκίνηση στις 4:00μμ από την Πλατεία Σαπφούς, οι αθλήτριες θα περάσουν από Παναγιούδα, Θερμή, Πηγή, Λάμπου Μύλους, Κεραμειά, Αγ. Δημήτριο, Μεγάλη Λίμνη, Αχλαδερή, και επιστροφή από Θερμή με τερματισμό στην Παναγιούδα γύρο στις 7:00μμ. Θα ακολουθήσουν οι απονομές.
Την Κυριακή 24 Ιουνίου το θέαμα θα κορυφωθεί με την κατηγορία Ανδρών. Η εκκίνηση θα πραγματοποιηθεί στην Πλατεία Σαπφούς στις 9:00πμ και η διαδρομή θα είναι ίδια με αυτή των Γυναικών με διαφορά ότι θα πραγματοποιήσουν ένα κύκλο επιπλέον (Λάμπο Μύλους-Κεραμειά-Αγ. Δημήτριο-Αχλαδερή-Λάμπο Μύλους) και θα τερματίσουν στην Πλατεία Σαπφούς γύρο στη 1:00μμ. Θα ακολουθήσουν οι απονομές.
Οι θεατές-φίλοι της ποδηλασίας μπορούν να σταθμεύσουν σε όποιο σημείο της διαδρομής θέλουν και να απολαύσουν τα περάσματα των ομάδων αλλά και να χειροκροτήσουν την προσπάθεια των αθλητών - αθλητριών. Το σημείο με τη μεγαλύτερη θέαση και ενδιαφέρον θα είναι ο τερματισμός όπου οι αθλητές θα ξεκινήσουν τις ατομικές τους προσπάθειες για να τερματίσουν πρώτοι και να κερδίσουν τον τίτλο του Πρωταθλητή/τριας Ελλάδος 2018
Δείτε παρακάτω σε εξομοίωση την διαδρομή του Πανελληνίου Πρωταθλήματος που θα αγωνιστούν οι Άνδρες την Κυριακή 24 Ιουνίου, όπως την κατέγραψε ο Πο. Συ. Λέσβου για να διευκολύνει αθλητές και θεατές. Επίσης δείτε και τις διαδρομές σε φωτογραφίες.
Μη χάσετε μια μοναδική εμπειρία για το νησί μας και φυσικά όλοι μας ας παραβρεθούμε στους τερματισμούς των Γυναικών το Σάββατο 7:00μμ στην Παναγιούδα και την Κυριακή 13:00 στην Πλατεία Σαπφούς για να χειροκροτήσουμε τους καλύτερους /ρες της Ελλάδος!

Subscribe to this RSS feed

Translate

Greek Dutch English French German Italian Portuguese Russian Spanish Turkish