Συμβουλές

Items filtered by date: Κυριακή, 27 Δεκέμβριος 2020

Τελική Στατιστική αγωνιστικής περιόδου 2020

Τελική Γενική Βαθμολογία όλων των Ελληνικών Σωματείων καθώς και αναλυτική βαθμολογία των αθλητών και αθλητριών μας όπως προκύπτει από την εισαγωγή εξακοσίων ογδόντα τριών (683) εγκεκριμένων Φύλλων Αγώνων δρόμου, πίστας, ορεινής ποδηλασίας και cyclo cross, για το 2020.

Σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση από την Ελληνική Ομοσπονδία Ποδηλασίας (23/12/2020) και μη ύπαρξης άλλων αγώνων που θα προσμετρήσουν βαθμολογικά μέσα στο έτος, στην γενική βαθμολογία όλων των σωματείων όλων των ποδηλατικών αθλημάτων για την Αγωνιστική περίοδο 2020, ο Πο.Συ. Λέσβος κατατάχθηκε (συλλέγοντας βαθμούς μόνο από την ορεινή ποδηλασία) 76ος ανάμεσα σε 90 σωματεία.

Ειδικότερα και ανα κατηγορία οι επιτυχίες των αθλητών του Ποδηλατικού Συλλόγου Λέσβου:

Ε.Ο.Π. - Κατάσταση Συνολικών Αποτελεσμάτων Αθλητών ανά Βαθμολογία - Έτος: 2020 - Αγώνισμα: ΜΤΒ - Κατηγορία Αθλ ΑΝΔΡΑΣ
21η θέση ο Δημήτρης Αλεξίου με 24 βαθμούς.

Ε.Ο.Π. - Κατάσταση Συνολικών Αποτελεσμάτων Αθλητών ανά Βαθμολογία - Έτος: 2020 - Αγώνισμα: ΜΤΒ - Κατηγορία Αθλ.: ΜΑΣΤΕΡΣ Β
23η Θέση ο Μπουντάκης Χαράλαμπος με 5 βαθμούς.
37η Θέση ο Γιώργος Ντάρας με 2 βαθμούς.

Ε.Ο.Π. - Κατάσταση Συνολικών Αποτελεσμάτων Αθλητών ανά Βαθμολογία - Έτος: 2020 - Αγώνισμα: ΜΤΒ - Κατηγορία Αθλ.: ΜΑΣΤΕΡΣ Γ
15Η θέση ο Κώστας Λαϊνάς με 2 βαθμούς.

Να σημειώσουμε οτι η χρονιά που πέρασε όπως όλοι γνωρίζουμε ήταν εξαιρετικά δύσκολη. Δύσκολη ιδιαίτερα για αθλητές από τη νησιωτική Ελλάδα καθότι στους περισσότερους αγώνες που προσμετρούνται βαθμολογικά για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ήταν αδύνατη η μετακίνηση! Σίγουρα αν ο αγώνας γίνεται στο νομό σου και μπορούν εύκολα να αγωνιστούν 20-30 αθλητές του κάθε συλλόγου λογικό είναι (και εύκολο) να συλλέγονται πολλοί βαθμοί. Κάτι τέτοιο είναι αδύνατον να κάνει μια ομάδα από απομακρυσμένο νησί (ιδιαίτερα κάτω από τους περιορισμούς του 2020)! Παρόλες τις αντιξοότητες που μας επιφύλαξε ο χρόνος που φεύγει, αν και καταγράψαμε ελάχιστες μόνο συμμετοχές σε αγώνες (που φυσικά μας έδιναν και μηδενικές δυνατότητες να συλλέξουμε βαθμούς φέτος), παρόλα αυτά οι βαθμοί που περισυλέγησαν, αλλά και οι πολύ καλές θέσεις των αθλητών μας στην κατάταξη της κάθε κατηγορίας, αρκούν για να καταλάβουν τις παραπάνω θέσεις στο Πανελλήνιο και κρίνονται από τον Ποδηλατικό Σύλλογο Λέσβου, σαν μια τεράστια επιτυχία.

Δείτε αναλυτικά την Τελική Βαθμολογία των Σωματείων για το 2020

Subscribe to this RSS feed

Translate

Greek Dutch English French German Italian Portuguese Russian Spanish Turkish