Προβολή & Διαφήμιση

Items filtered by date: Κυριακή, 28 Μάιος 2023

Lesvos Brevet 200km "Ελιά και πεύκο" 2023 - Ανασκόπηση

Μυτιλήνη 27/5/2023
Με επιτυχία και για 10η φορά διοργανώθηκε με απόλυτη επιτυχία Brevet στη Λέσβο (σε διοργάνωση Ποδηλατικού Συλλόγου Λέσβου) Brevet 200ων χιλιομέτρων στο νησί της Λέσβου.
Τα Brevet είναι ποδηλατικές διοργανώσεις ποδηλατικού τουρισμού, που αποτελούν τη χρυσή ευκαιρία για αθλητές ποδηλασίας μεγάλων αποστάσεων να γνωρίσουν ένα νέο μέρος, ένα νησί ολόκληρο σε μία μέρα!
Οι διοργανωτές σύλλογοι πρέπει να συνδυάσουν τα ωραιότερα μέρη του νησιού, κάθε φορά διαφορετικά, με μια ήπιας δυσκολίας διαδρομή, συνήθως πριν το καλοκαίρι.
Η μεγάλη ευκαιρία για τον ποδηλατικό Σύλλογο του νησιού, να προβάλει τις ομορφιές της Λέσβου στους ποδηλατικούς τουρίστες, επετεύχθει με τον καλύτερο τρόπο. Αθλητές από Ξάνθη, Σέρρες, Ηράκλειο, Ελευσίνα, και μέσα από τη Λέσβο, Καλλονή, Στύψη, Πληγώνι, Δάφια και Μυτιλήνη πλαισίωσαν τις 30 συμμετοχές που εκκίνησαν το 200άρι της Λέσβου.
Η διοργάνωση ακολουθεί τα γαλλικά πρότυπα ανάπτυξης του ποδηλατικού τουρισμού με υλοποίηση της διοργάνωσης στα πλαίσια της Brevet Randonneurs Mondiaux και Audax Club Parisien υπό την επίβλεψη του Brevet Randonneurs Greece και με την υποστήριξη της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου και του Μουσείου Φυσικής Ιστορίας Απολιθωμένου Δάσους Λέσβου UNESCO Global Geopark.
Από τους 30 που πήραν εκκίνηση, τερμάτισαν εντός χρόνου 22 ενώ 8 ήταν αυτοί που εγκατέλειψαν την προσπάθεια.
Η διαδρομή καλύφθηκε σε 7 ώρες και 3 λεπτά έως και 12 ώρες και 22 λεπτά. Οι εντυπώσεις των συμμετεχόντων ήταν οι καλύτερες κι ευχόμαστε σε όλους καλή ξεκούραση, καλή αποκατάσταση και καλή επιστροφή στον τόπο τους.
Το ΔΣ του ποδηλατικού Συλλόγου Λέσβου θέλει να ευχαριστήσει όλους τους συμμετέχοντας και ιδιαίτερα όλους αυτούς που συνδύασαν τις διακοπές τους με την συμμετοχή τους στο Brevet μας. Επίσης τις επιχειρήσεις και συλλόγους που βοήθησαν στα σημεία ελέγχου και συγκεκριμένα, το Μουσικό καφενείο (εκκίνηση-τερματισμόο), το Κέντρο Επίπλου Χαλκοδαίμων στην Καλλονή(1ο Control), το Parasol Beach Bar στην Σκάλα Ερεσού (2ο Control) και τον Πολιτιστικό Σύλλογο Στύψης στη Στύψη (3ο Control). Τέλος ευχαριστούμε το Ούζο Veto και το Οικογενειακό Αγρόκτημα Λέσβου Τεπές για τα αναμνηστικά προϊόντα που δόθηκαν στους συμμετέχοντες. Φυσικά για μια ακόμη φορά όλη η διοργάνωση έγινε χάρη στην στήριξη των χορηγών μας, Eco Technology by Korakas GROUP, Δημήτρης Ευστρ. Κατζουρίδης, Χρωματοπωλείο ΜΑΝΙΑΤΕΛΛΗΣ, Elysion Hotel, Anagno Cycles, Ticket2Ride, Ζαχαροπλαστείο Γαρδένια, BIKE Service, Kassimatis Cycling, Peugeot Μυρσινιάς ΑΒΕΕ.
Πίνακας με χρόνους κοντρόλ και τερματισμού: ΕΔΩ
Περισσότερες φωτό ΕΔΩ:

Subscribe to this RSS feed

Translate

Greek Dutch English French German Italian Portuguese Russian Spanish Turkish