Items filtered by date: Πέμπτη, 13 Μάιος 2021

Χιλιόμετρα Αγάπης

3 Ιουνίου - 6 Ιουνίου 2021
Ο Ποδηλατικός Σύλλογος Λέσβου υποστηρίζει την κίνηση του Συλλόγου "Ορίζοντας" και καλεί κάθε μέλος του ΠοΣυΛε ή φίλο του ποδηλάτου στη Λέσβο, να πάρει μέρος στην διαδικτυακή εκδήλωση "Χιλιόμετρα Αγάπης". Όλοι μαζί ή κάθε ένας όπως επιθυμεί με τη συμμετοχή του, να στηρίξει και να δώσει δύναμη σε όσους νοσούν και δίνουν τον δικό τους καθημερινό αγώνα.
" Ο Σύλλογος “Ορίζοντας” με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ποδηλάτου (3 Ιουνίου) και την Παγκόσμια Ημέρα Επιζώντων του Καρκίνου (6 Ιουνίου) διοργανώνει συμβολικό Ποδηλατικό Αγώνα σε virtual μορφή, για μικρούς και μεγάλους! Θα γιορτάσουμε όλοι μαζί, συγκεντρώνοντας όσα περισσότερα χιλιόμετρα αγάπης μπορούμε με τα ποδήλατά μας, διαδίδοντας το μήνυμα: “Ο καρκίνος μπορεί να νικηθεί!”.
Φορμα Συμετοχης
Πόσα Χιλιόμετρα Αγάπης μπορούμε να συγκεντρώσουμε μέσα σε 4 ημέρες?

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ
Κάθε συμμετέχοντας μπορεί να ποδηλατήσει όσα χιλιόμετρα επιθυμεί, σε όποια περιοχή διαλέξει και όσες φορές κι αν το αποφασίσει από τις 3 έως τις 6 Ιουνίου 2021.
✔ Για τη δήλωση συμμετοχών οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να συμπληρώσουν την παρακάτω φόρμα: https://forms.gle/81ZCAsnj4Mgwc5J98
✔ Η συμμετοχή είναι δωρεάν.
✔ Κάθε συμμετέχοντας θα λάβει εξοπλισμό:
• Bib Number Συμμετοχής
• Βραχιόλι Διοργάνωσης
• Μετάλλιο
• Αναμνηστικό Έπαινο
Σημείωση: Οι συμμετέχοντες θα πρέπει να δηλώσουν την συμμετοχή τους έως 23/05/21 ώστε να λάβουν εγκαίρως τον εξοπλισμό τους. Οι δηλώσεις συμμετοχών θα συνεχιστούν μέχρι 6/06/21 και ο εξοπλισμός - αναμνηστικά θα αποσταλούν εκ των υστέρων.
✔ Με την ολοκλήρωση του αγώνα του, κάθε συμμετέχοντας πρέπει να αναρτήσει τη διαδρομή του ή φωτογραφίες από αυτήν, με #orizondas και @Σύλλογος Ορίζοντας / Sillogos Orizondas στα προσωπικά του προφίλ στα social media.
✔ Με την ολοκλήρωση κάθε διαδρομής που θα ποδηλατήσει κάθε συμμετέχοντας, θα πρέπει να συμπληρώνει τα αντίστοιχα χιλιόμετρα στην παρακάτω φόρμα, ώστε να γίνεται η καθημερινή προσμέτρηση: Φόρμα χιλιομέτρων
Σε περίπτωση που κάποιος συμμετέχοντας αποφασίσει να κάνει τον αγώνα περισσότερες φορές, θα πρέπει να πραγματοποιεί ξεχωριστή καταγραφή.

Υ.Γ.
6.06.2021 Παγκόσμια Ημέρα Επιζώντων του Καρκίνου: H πρώτη Κυριακή του Ιουνίου κάθε χρόνο είναι αφιερωμένη σε όσους δίνουν την μάχη ή νίκησαν τον καρκίνο.
Η ημέρα αυτή ξεκίνησε ως ετήσια εθνική εορτή στις ΗΠΑ και τον Καναδά και διαδόθηκε σ’ όλο τον κόσμο ως μια γιορτή της Ζωής.
Έχετε αναρωτηθεί ποτέ πόσοι είναι οι συνάνθρωποί μας που ζουν, εργάζονται, ερωτεύονται, ονειρεύονται δίπλα μας και έχουν ζήσει την εμπειρία του καρκίνου;
Σε όλο τον κόσμο, οι επιζώντες καρκίνου ανέρχονται σε εκατομμύρια. Στην χώρα μας ένας στους τέσσερις Έλληνες θα νοσήσει από καρκίνο. Η Ιατρική εξελίσσεται, οι τρόποι πρόληψης γίνονται συνήθεια καθημερινότητας και έτσι αυξάνεται σημαντικά το ποσοστό επιβίωσης των ατόμων που νοσούν.
Ο καρκίνος μπορεί να νικηθεί. Η ζωή συνεχίζεται μετά την διάγνωση του καρκίνου και μπορεί να είναι παραγωγική και δημιουργική!

Σύλλογος Ορίζοντας / Sillogos Orizondas 

Subscribe to this RSS feed

Translate

Greek Dutch English French German Italian Portuguese Russian Spanish Turkish