Γίνε συντάκτης

Items filtered by date: Κυριακή, 20 Ιούνιος 2021

Lesvos Ride Grand Prix Season Openning Event 2021

Σε μια πολύ όμορφη τελετή στις 17/6/2021 συγκεντρώθηκαν οι φίλοι του ποδηλάτου στη Λέσβο στις 20:00 στο ξενοδοχείο ΑΡΙΑΔΝΗ (Ariadnes Holiday Accommodation) στη Γέρα.
Από νωρίς άρχισαν να συγκεντρώνονται οι καλεσμένοι στην πρώτη αυτή ποδηλατική εκδήλωση του χρόνου που σηματοδοτούσε και την επίσημη έναρξη της αγωνιστικής ποδηλασίας στο νησί.
Στον αύλειο χώρο του ξενοδοχείου την παράσταση έκλεβαν τα περίπτερα της PTT Bikes. Ποδήλατα, παπούτσια, γυαλιά, συμπληρώματα διατροφής, κράνη, τσάντες παγούρια, ισοτονικά και φυσικά διάσπαρτα στο χώρο τα ποδήλατα της Silverback που προωθεί η PTT Bikes και ο κ. Γιάννης Παττές με την κα Νάντια Φάκα,που ήταν παρόντες να δώσουν όλες τις πληροφορίες για τα πανέμορφα και ποιοτικά προϊόντα της εταιρείας του.
Το Lesvos Ride, o Τίτος Χατζέλης και η Ιουλία Αγιαμαρνιώτη, ήταν οι οικοδεσπότες της συνάντησης στο υπέροχο ξενοδοχείο που μας υποδέχτηκαν με τον καλύτερο τρόπο.
Η εκδήλωση ξεκίνησε με την ανακοίνωση του αγωνιστικού προγράμματος του 2021 και των υποστηρικτών που δεν είναι άλλοι από τον Ποδηλατικό Σύλλογο Λέσβου και το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Απολιθωμένου Δάσους Λέσβου.
17-18 Ιουλίου: 5ος Αγώνας enduro Αγιάσου. 2ήμερος με 4 ειδικές διαδρομές
8 Αυγούστου: Το Σκαλοχώρι για ακόμα μια φορά παρόν στο αγωνιστικό μας καλεντάρι.
26 Σεπτεμβρίου Σίγρι σε μια νέα μορφή αγώνα circuit.
και τέλος το Νοέμβριο το πρωτάθλημα θα κλείσει με τον αγώνα στη Γέρα που ενδέχεται να μην είναι και Marathon!
Η βραδιά κύλησε ήρεμα, με αναμνήσεις από τους αγώνες και τους 3 πρώτους κάθε κατηγορίας να βραβεύονται (Αποτελέσματα στους ένθετους πίνακες) και συνέχισε με σουβλάκια, μπύρες, κοψίδια, διάφορα άλλα συνοδευτικά κι αναψυκτικά. Χαζέψαμε τα ποδήλατα της παρουσίασης, αλλά και τα υπόλοιπα προϊόντα της PTT Bikes. H νύχτα ολοκληρώθηκε με βεγγαλικά μέσα στο ξενοδοχείο Αριάδνη που μας φιλοξένησε σ' ένα υπέροχο φιλικό, ποιοτικό περιβάλλον. Ακολούθησαν ποδηλατικές συζητήσεις και ανανεώσαμε το ποδηλατικό μας ραντεβού για τον πρώτο αγώνα του τοπικού πρωταθλήματος στην Αγιάσο.
Περισσότερες φωτογραφίες ΕΔΩ

Subscribe to this RSS feed

Translate

Greek Dutch English French German Italian Portuguese Russian Spanish Turkish