Γίνε συντάκτης

Items filtered by date: Κυριακή, 11 Δεκέμβριος 2022

Ημέρες Ποδηλάτου στη Λέσβο με τον Steffen Streich

Open Space 7/12/2022
O ποδηλατικός Σύλλογος Λέσβου βρέθηκε την Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου στο φιλόξενο χώρο του Open Space καλεσμένος σε μια ποδηλατική εκδήλωση με τιμώμενο πρόσωπο τον Steffen Streich και θέμα το Bring Them Back.
Το Bring them Back ήταν μια εκδήλωση που έλαβε μέρος ο Στέφανος με στόχο την επαναφορά στο προσκήνιο του θέματος της επιστροφής των μαρμάρων του Παρθενώνα. 5 αθλητές ποδηλασίας μεγάλων αποστάσεων, ξεκίνησαν από το Λονδίνο με τα ποδήλατά τους και τερμάτισαν στον Παρθενώνα. Μπορείτε να διαβάστε εδώ για την εκδήλωση.

Ο Steffen Streich, ο πιο γνωστός αθλητής μεγάλων διειπειρωτικών ποδηλατικών διοργανώσεων στον κόσμο, ήταν το τιμώμενο πρόσωπο στην "Ημέρα Ποδηλάτου" για τον Δεκέμβριο. Την εκδήλωση διοργάνωσε η ΑΜΚΕ Αστερίας στο OpenSpace.
Στην όμορφη ποδηλατική βραδιά, ο Στέφανος μίλησε για την ποδηλατική εκστρατεία #bringthemback, για τα Γλυπτά του Παρθενώνα, και για τις περιπέτειες που έζησε μαζί με άλλους 4 Έλληνες στο ταξίδι. Μας ανέλυσε τη διαδρομή βήμα βήμα και μας είπε λεπτομέρειες για διαφορά αστεία περιστατικά που συνέβησαν. Αναφέρθηκε στο ότι όλα είναι στο μυαλό και ότι τα όρια του ανθρώπου είναι τεράστια. Για την επόμενη χρονιά ετοιμάζει μαζί με την ομάδα του νέες δράσεις! Η ποδηλατική τους ομάδα ξεκίνησε από το Βρετανικό Μουσείο στο Λονδίνο τον Αύγουστο 2022 και διένυσε μια απόσταση 3.000 χλμ. μέχρι την Ακρόπολη, με στόχο την ανάδειξη του αιτήματος της Ελλάδας για την επιστροφή των γλυπτών. Δοιαβάστε εδώ για όλη τη δράση του Bring them Back

Δείτε παρακάτω απόσπασμα απο την ΕΡΤ Αιγαίου

Subscribe to this RSS feed

Translate

Greek Dutch English French German Italian Portuguese Russian Spanish Turkish