Μικρές Αγγελίες

Items filtered by date: Δευτέρα, 27 Δεκέμβριος 2021

1st Ride 2022

2/1/2022
Ένας νέος ποδηλατικός χρόνος ξεκινά κι ο Ποδηλατικός Σύλλογος Λέσβου τον καλωσορίζει όπως πάντα με βόλτα. Όλοι οι φίλοι της ορεινής ποδηλασίας θα συναντηθούν για την πρώτη ποδηλατική ορεινή ΜΤΒ περιπέτεια του 2022. Αφήνουμε πίσω μας τον χρόνο που πέρασε και πάμε να εξερευνήσουμε τα βουνά και τα μονοπάτια του 2022. Η συνάντηση μας θα είναι στις 2 Ιανουαρίου στις 10:30 κάτω από το γήπεδο της Αγίας Μαρίνας. Μεγάλη παρέα, μεγάλη βόλτα, πολλά χιλιόμετρα όπως κάθε φορά. Στόχος αυτής της πρώτης συνάντησης του 2022 είναι να ξεκινήσουν οι βόλτες μας με ομαδικό πνεύμα, να κάνουμε πολύ πετάλι, να γράψουμε χιλιόμετρα και να περάσουμε καλά.
Ακριβώς την ίδια μέρα τον Ιανουαρίου του 2012 διοργανώθηκε το πρώτο "1st Ride" με στόχο όπως κάθε χρονιά να κάνουμε πολύ πετάλι για "να μας πάει καλά ο χρόνος".
Από τότε και κάθε χρόνο, έχει καθιερωθεί να συμμετέχουμε όσο περισσότεροι γίνεται σ' αυτήν την πρώτη ομαδική βόλτα του χρόνου.
Φέτος ολοκληρώνονται 10 χρόνια από την πρώτη διοργάνωση του "1st Ride" και η διοργάνωση της ετήσιας βόλτας του Ποδηλατικού Συλλόγου Λέσβου είναι επετειακή!
Εφοδιαστείτε με νερό, σνακ, καλά προετοιμασμένο ποδήλατο, το κράνος σας και την καλή σας ποδηλατική διάθεση.

Best Of 2049

Μυτιλήνη 27/12/2050

Best Of 2049

Το επόμενο Σάββατο ο Ποδηλατικός Σύλλογος Λέσβου σε μια υπέρλαμπρη τελετή θα βραβεύσει τους καλύτερους του Λεσβιακού ποδηλατικού κόσμου για το 2049 αθλητές και μη, ανεξάρτητα από βαθμολογίες και επιδόσεις. Στις πρωτότυπες αυτές βραβεύσεις θα τιμηθούν αφανείς ήρωες της Λεσβιακής ποδηλασίας. Η τελετή θα ξεκινήσει με τη βράβευση του πρωταθλητή του 2049. Αμέσως μετά θα ακολουθήσει κάτι που θα δούμε όμως για πρώτη φορά στα ποδηλατικά δρώμενα του νησιού.
Θα βραβευθούν όλοι αυτοί που συνέβαλαν με τον τρόπο τους, με εργασία, με μια ιδέα, με την απλή καθημερινή τους ζωή τα τελευταία χρόνια, άνθρωποι που προσπάθησαν σκληρά, μηχανικοί, αθλητές, αρθρογράφοι, επιχειρηματίες του ποδηλατικού κόσμου του νησιού, φωτογράφοι, διοργανωτές event, παραγωγοί ποδηλατικών βίντεο, απλά μέλη, απλοί καθημερινοί χρήστες ποδηλάτου, φίλοι του ποδηλάτου με πάθος, άνθρωποι παραδείγματα αστικής μετακίνησης, συμπολίτες μας που από μια κίνηση έως και όλη τους τη ζωή συνέβαλαν στην ανάπτυξη της ποδηλασίας σ' αυτόν τον τόπο. Άνθρωποι που είτε έβαλαν θεμέλιους λίθους στο κτίσμα της ποδηλασίας στη Λέσβο, είτε συνέβαλαν απλά προσθέτοντας το λιθαράκι τους.
Στην υπέρλαμπρη τελετή θα παραβρίσκεται το πρώτο 7μελές του ιστορικού Ποδηλατικού Συλλόγου Λέσβου που τα τελευταία 35 χρόνια έχει φέρει τόσες αλλαγές στη ζωή των ανθρώπων αυτού του νησιού. Για παρουσιαστές της εκπομπής, τιμητικά έχουν προσκληθεί μέλη του πρώτου Διοικητικού Συμβουλίου του Ποδηλατικού Συλλόγου Λέσβου, προκειμένου να παρουσιάσουν παρόντος κοινού και δημοσιογράφων, τους καλύτερους της χρονιάς που πέρασε, αλλά και να παραδώσουν τα βραβεία στους νικητές. Η τελετή θα μεταδοθεί ζωντανά από 7 τοπικά τηλεοπτικά κανάλια τηλεόρασης αλλά και live μέσα από το κανάλι του ΠοΣυΛε στο You-Tube. Περισσότερα στη λαμπρή τελετή στην αίθουσα εκδηλώσεων του Ποδηλατικού Συλλόγου Λέσβου το επόμενο Σάββατο στις 21:00.

Subscribe to this RSS feed

Translate

Greek Dutch English French German Italian Portuguese Russian Spanish Turkish