Ποδήλατα Βουνού

Items filtered by date: Πέμπτη, 23 Σεπτέμβριος 2021

Full Moon Night Ride -Ανασκόπηση- Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας 2021

Μυτιλήνη Τσαμάκια 22/9/2021
Μεγάλη συμμετοχή είχε η τελευταία εκδήλωση του Ποδηλατικού Συλλόγου Λέσβου για την Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας. Πάνω από 50 συμπολίτες μας πήραν το ποδήλατό τους και έκαναν τη βόλτα τους με τον ΠοΣυΛε. στους δρόμους της πόλης. Αυτή η βραδινή βόλτα ήταν και η τελευταία διοργάνωση που ολοκλήρωσε ποδηλατικά το καλοκαίρι στη Λέσβο.
Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε το FULL MOON NIGHT RIDE την τελευταία μέρα του καλοκαιριού του 2021 μια και θεωρητικά το τέλος της βόλτας συνέπεσε με τη φθινοπωρινή ισημερία που σηματοδοτεί επίσημα και τη λήξη του καλοκαιριού.
Η βραδινή βόλτα κάτω απ την πανσέληνο ολοκλήρωσε τις εκδηλώσεις που έγιναν από 16/9-22/9/21 κατά τη διάρκεια της εβδομάδα κινητικότητας. Η συγκεκριμένη νύχτα επιλέχθηκε από τη μια για το ολόγιομο φεγγάρι, αλλά κι από την άλλη επειδή η 22η Σεπτεμβρίου έχει καθιερωθεί Παγκοσμίως σαν "η ημέρα χωρίς αυτοκίνητο". Έτσι κι εμείς προτρέψαμε όλους τους κατοίκους της Μυτιλήνης να αφήσουν το ΙΧ και να έρθουν μαζί μας μια βόλτα στη αστική βιώσιμη μετακίνηση!
H 2η για φέτος νυχτερινή ποδηλατοβόλτα του Ποδηλατικού Συλλόγου Λέσβου πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια των εκδηλώσεων του Ποδηλατικού Συλλόγου Λέσβου για την Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας και μ' αυτή έκλεισε ο κύκλος των δράσεων του Πο.Συ.Λε. που στόχο έχει να ευαισθητοποιήσει τη φιλική προς το περιβάλλον μετακίνηση.
Η βραδιά έκλεισε με ποδηλατική συζήτηση, σουβλάκια και μπύρες στο PLAZ -Coffee & Snack Bar- δίπλα στον ποδηλατόδρομο.

Περισσότερες φωτογραφίες ΕΔΩ

Subscribe to this RSS feed

Translate

Greek Dutch English French German Italian Portuguese Russian Spanish Turkish