Ποδήλατα Βουνού

Items filtered by date: Τρίτη, 04 Μάρτιος 2025

Αποκριάτικη Ποδηλατοπαρέλαση Μυτιλήνης 2025 - Ανασκόπηση

Κυριακή 2/3/2025
Στις 15:00 πριν το Τελωνείο, συγκεντρώθηκαν όλα τα πληρώματα για την Καρναβαλική Παρέλαση της Μυτιλήνης του 2025. Και φέτος ο Ποδηλατικός Σύλλογος έδωσε δυναμικό παρόν επιλέγοντας θέμα "Ψαράδες στο Αιγαίο". Είδαμε ποδήλατα-βάρκες, ποδήλατο με τρέιλερ-βάρκα, ψάρια, δελφίνια, χταπόδια, σκουπίδια (στέλνοντας και οικολογικό μήνυμα) και πολλούς ψαράδες με τα καπέλα τους, με νιτσεράδες και πολλές άλλες χαρτοκατασκευές που έδειξαν τον μεγάλο βαθμό προετοιμασίας του γκρουπ. Η καλύτερη, ωραιότερη, και πολυπληθέστερη εμφάνιση του γκρουπ, από όλες τις συμμετοχές του συλλόγου στην Παρέλαση του Δήμου Μυτιλήνης. Οι μασκαρεμένοι ποδηλατοψαράδες πέρασαν καλά, διασκέδασαν ποδηλατοχόρεψαν, και μετέφεραν την τρέλα τους στο κοινό που παρακολουθούσε τα γκρουπ της παρέλασης.
Πολύ καλύτερα, με πιο ευφάνταστες εμφανίσεις και άρματα που απαιτούσαν μήνες προετοιμασίας, παρέλασαν και όλα τα υπόλοιπα γκρουπ της Παρέλασης του Δήμου Μυτιλήνης. Οι επιλεγμένες καρναβαλικές μουσικές έδιναν το ρυθμό, σ' ένα κοινό που δε σταμάτησε λεπτό το χορό.
Το ζωντανό κοινό πρόσθετε στη διασκέδαση όλων. Δρόμοι και πεζοδρόμια της προκυμαίας γέμισαν ασφυκτικά έως και αργά το απόγευμα από συμπολίτες μας που και με τη βοήθεια του καιρού φέτος, πέρασαν πολύ καλά, διασκέδασαν και έμειναν έως και το τέλος της συναυλίας των " Koza Mostra" μπροστά στο Δημοτικό Θέατρο.
Καλή Σαρακοστή.

Subscribe to this RSS feed

Translate

Greek Dutch English French German Italian Portuguese Russian Spanish Turkish