Ποδήλατα Δρόμου

Items filtered by date: Κυριακή, 23 Μάιος 2021

Ο Μπάμπης Μπουντάκης στο 1ο CCR 2021 στη Χίο

23/5/2021 Χίος
Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το 1ο CCR 2021 85KM Αγώνας αντοχής δρόμου στη Χίο.
Εκτός του ότι αποτελεί τον πρώτο ποδηλατικό αγώνα του 2021 που διοργανώνεται στο ΒΑ Αιγαίο αποτελεί ενδιαφέρον και για την συμμετοχή του αθλητή του Ποδηλατικού Συλλόγου Λέσβου Μπάμπη Μπουντάκη στην αγωνιστική διοργάνωση.
Ο αγώνας ήταν αντοχής δρόμου και είχε 2 διαδρομες (Fun και Race).
Ο Μπουντάκης συμμετείχε στην μεγάλη διαδρομή (Race) των 85 χλμ. Μετά από ένα χειμώνα ταλαιπορίας από τραυματισμούς, η ατυχία χτύπησε το Λέσβιο αθλητή ποδηλασίας με ζημιά της τελευταίας στιγμής, στο προσωπικό του ποδήλατο. Επανήλθε όμως δυναμικά και με προσωρινή λύση αντικατάστασης για το ποδήλατο, συμμετείχε με πάθος ψυχής αλλά και επιφυλακτικότητα για το τραυματισμένο γόνατο, κατακτώντας ανάμεσα σε 13 ακόμα αγωνιζόμενους της κατηγορίας του, το μετάλλιο της 4ης θέσης στους βετεράνους.
Ο Ποδηλατικός Σύλλογος Λέσβου και το ΔΣ του Συλλόγου συγχαίρει έναν έναν από τους καλύτερους αθλητές της ομάδας του νησιού μας και άξιο εκπρόσωπο στο δύσκολο αγώνα της Χίου και εύχεται σε όλους τους αγωνιζόμενους, καλή αγωνιστική χρονιά.

Δείτε πιο κάτω τα αποτελέσματα.

Lesvos Brevet 200km "Ελιά & Πεύκο" 2021 Ανασκόπηση

Μυτιλήνη 22/5/2021
Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το Brevet Λέσβου για το 2021 με ονομασία "Ελιά και Πεύκο".
Το φετινό Brevet είχε απόσταση 200 χιλιόμετρα που καλούνταν οι συμμετέχοντες να καλύψουν μέσω ελέγχου σε συγκεκριμένα σημεία του νησιού. Η διαδρομή ευχάριστη και με περιορισμένα τα υψομετρικά σε μια προσπάθεια του Ποδηλατικού Συλλόγου Λέσβου να τα κρατήσει όσο πιο χαμηλά γίνεται υψώνοντας από την άλλη, το δείκτη ευχαρίστησης. Απόλυτα ικανοποιημένοι και οι 19 από τους 20 τερματίσαντες που κάλυψαν την προγραμματισμένη απίθανη διαδρομή εντός του προκαθορισμένου χρόνου. Ο καιρός μεγάλος σύμμαχος μας, αν σκεφτείς ότι την προηγούμενη μέρα, καταρρακτώδεις βροχές και ισχυροί άνεμοι είχαν προκαλέσει ζημιές σε οικήματα με πτώσεις δέντρων ακόμα και μέσα στους δρόμους. Οι χρόνοι κυμάνθηκαν από 7 ώρες και 42 λεπτά για τους πρώτους έως τις 12 ώρες για τον τελευταίο ηρωικό τερματισμό που ακόμα και μετά από προβλήματα, σπασμένες ακτίνες, επιστροφή, επισκευή και συν 40 χιλιόμετρα σε όλη την απόσταση, κατάφερε εντός χρόνου να παραδώσει την κάρτα συμμετοχής στο κοντρόλ του τερματισμού. Τι να πεις γι αυτούς τους ανθρώπους που με την δική τους μόνο δύναμη και υποστήριξη, (καθότι απαγορεύεται κάθε είδους εξωτερική βοήθεια) καταφέρνουν να αποδείξουν στον απλό πολίτη οτι αν είναι εφικτό από έναν άνθρωπο να κάνει 200 χιλιόμετρα μέσα σε λίγες ώρες, τότε σίγουρα είναι δυνατό κι εμείς να πάμε με το ποδήλατό μας, απλά μέχρι το κέντρο της πόλης !!!
Ανυπομονούμε μέχρι το επόμενο Brevet του 2022 όπου οι συνθήκες, οι καταστάσεις, η νομοθεσία, οι φόβοι μας και τελικά η πραγματική μας ελευθερία θα μας επιτρέψουν να είμαστε περισσότεροι (όπως παλιά) με συμμετοχές κι από άλλα μέρη της Ελλάδας. Φέτος παρά τις αρνητικές συγκυρίες, στο Brevet Λέσβου 200χλμ του 2021 κατάφεραν να συμμετέχουν 2 αθλητές από τη γειτονική Χίο (που την επόμενη μέρα συνέπεσε να έχει ποδηλατικό αγώνα δρόμου) και ένας από τη Σάμο. Ευχαριστούμε τους ποδηλατικούς τουρίστες που ταξίδεψαν από μακριά για να επισκεφτούν το όμορφο νησί μας, να συλλέξουν τις όμορφες εικόνες από τα σημεία που επέλεξε ο Ποδηλατικός Σύλλογος να επισκεφτεί το Brevet, να τις πάρουν μαζί τους και να τις μοιραστούν με τους φίλους τους. Μέχρι το 2022 θα ψάχνουμε να βρούμε νέα μέρη, νέες διαδρομές νέες προκλήσεις για να μοιραστούμε με τους συμμετέχοντες του Brevet Lesvos 200Km "Ελιά και πεύκο" του 2022.

Αποτελέσματα

Δείτε ΕΔΩ φωτογραφικό άλμπουμ

Subscribe to this RSS feed

Translate

Greek Dutch English French German Italian Portuguese Russian Spanish Turkish