Μυτιλήνη 2050

Items filtered by date: Κυριακή, 26 Δεκέμβριος 2021

10 χρόνια Lesvos MTB

Το "Lesvos MTB" δημιουργήθηκε 10 χρόνια πριν, πρώτη φορά στις 23/12/2011 σαν μια ομάδα φίλων στο Facebook που θα τους έφερνε πιο κοντά.
H ομάδα δημιουργήθηκε λίγο αργότερα από την προυπάρχουσα ιστοσελίδα www.lesvosmtb.gr με σκοπό να προβάλει στοχευμένα, τα δημοσιεύματα της ποδηλατικής σελίδας αλλά και να φέρει πιο κοντά τους φίλους της ορεινής ποδηλασίας αρχικά στο νησί, όπως και να αποτελέσει μια κοινή πλατφόρμα που κάθε μέλος θα μπορούσε να κοινοποιήσει φωτογραφίες, βόλτες, προτάσεις για να έρθουμε όλοι μαζί και να κάνουμε την παρέα μας ακόμα μεγαλύτερη και καλύτερη. Η σελίδα παραμένει όλα αυτά τα χρόνια δημόσια, ανοιχτή και ορατή σε κάθε χρήστη μέλος ή όχι.
Στις 2/10/2016 μετά την έλευση της επίσημης σελίδας στο Facebook "Lesvos MTB" για την αποφυγή σύγχυσης ομάδας με σελίδα, μετονομάστηκε σε "Lesvos MTB group" προστέθηκε το τελευταίο συστατικό του τίτλου για να τονίσει ότι σ' αυτή την πλατφόρμα θα μπορεί το κοινό να δημοσιεύει ότι επιθυμεί, παράλληλα με την επίσημη σελίδα "Lesvos MTB" και τους διαχειριστές.
Στα χρόνια που πέρασαν συναθροίστηκαν όλο και περισσότερα μέλη με αποτέλεσμα η μικρή ομάδα του 2011 να μεγαλώσει αρκετά. Σήμερα 10 ακριβώς χρόνια μετά αριθμεί 1.112 μέλη που παρακολουθούν καθημερινά τα άρθρα, τις αγγελίες, φωτογραφίες μελών και όλα τα κοινοποιημένα λοιπά θέματα. Ο μεγάλος όγκος βέβαια των ακολούθων έχει μεταφερθεί στην επίσημη σελίδα του "Lesvos MTB" που ανακοινώνει πρώτη τις ποδηλατικές ειδήσεις κι έχει συγκεντρώσει μέχρι σήμερα 2.792 φανατικούς ακολούθους!
Το Lesvos MTB είναι μια ομάδα φίλων της ορεινής ποδηλασίας που σκοπός τους είναι η προβολή, ανάδειξη και προώθηση της ποδηλασίας βουνού που διεξάγεται στα μονοπάτια της Λέσβου. Έχοντας ως κοινό στοιχείο την αγάπη για το ποδήλατο, τον αθλητισμό και τη φύση εδώ και 15 χρόνια αναζητούν διέξοδο από την καθημερινότητα μέσα από τα όμορφα τοπία που είναι γεμάτο το νησί της Λέσβου. Τα τελευταία χρόνια οι δράσεις της ομάδας έχουν αυξηθεί συμπεριλαμβάνοντας αγώνες, επιδείξεις, θεματικές διαδρομές, πορείες και πολλά άλλα.

Subscribe to this RSS feed

Translate

Greek Dutch English French German Italian Portuguese Russian Spanish Turkish