Μυτιλήνη 2050

Items filtered by date: Τρίτη, 20 Σεπτέμβριος 2022

Summer Night Ride 2022 Οδηγίες

Αυτή την Τετάρτη 21/9/2022 ολοκληρώνονται οι εκδηλώσεις από τον Ποδηλατικό Σύλλογο Λέσβου για την Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας που γιορτάζεται από 16-22/9 κάθε χρόνο.
Ο Πο. Συ. Λέσβου διοργανώνει νυχτερινή βόλτα για όλους τους φίλους του ποδηλάτου μικρούς και μεγάλους στα Τσαμάκια, στον νέο ποδηλατόδρομο.
Σύντομες οδηγίες για το Night Ride 2022
Το Summer Night Ride είναι εδώ για ακόμα μια χρονιά να μας πάει νυχτερινή βόλτα στα στενά σοκάκια της Μυτιλήνης. Ανάβουμε τα φωτάκια μας (διάφανο εμπρός, κόκκινο πίσω) και ξεκινάμε για τον γύρο της πόλης! Η οδήγηση τη νύχτα απαιτεί ρούχα με φωτεινά χρώματα για να είμαστε εμφανείς. Θα είναι η πρώτη ποδηλατοβόλτα που θα πραγματοποιηθεί με ολοκληρωμένα (;) τα έργα σε όλο το μήκος του ποδηλατόδρομου.
Οι αστικές βόλτες του Ποδηλατικού Συλλόγου Λέσβου χωρίζονται συνήθως σε 3 επί μέρους βόλτες. Μια πολύ μικρή για παιδάκια, μια μεγαλύτερη για όλους και μια τελευταία πολύ μεγαλύτερη.
Εκκίνηση και τερματισμός για όλς τις βόλτες θα είναι τα Τσαμάκια. (είσοδος πλαζ ΕΟΤ)
1η βόλτα (για μικρά παιδιά)
Πάμε ως την αναστροφή της Φυκιότρυπας και γυρνάμε πίσω. Τερματισμός Τσαμάκια.
2η βόλτα )για όλους)
Ξεκινάμε από Τσαμάκια Blue Sea, Public, Μητρόπολη, My Market, Άγιος Ευδόκιμος, Παιδική Χαρά, Ρεμπέτης και είσοδος στον ποδηλατόδρομο. Τερματισμός Τσαμάκια.
3η βόλτα.
Εκκίνηση Τσαμάκια, Φυκιότρυπα, κάτω κάστρο, ΙΚΑ, είσοδος στην αγορά, Αλυσίδα νόμιμη αναστροφή, Καβέτσου, Χρυσομαλλούσα, Προκυμαία, Τσαμάκια.
Οι διαδρομές ενδέχεται να τροποποιηθούν από τον διοργανωτή, ανάλογα με τις συμμετοχές, τον καιρό ή άλλους λόγους.
Μετά το τέλος της βόλτας θα συναντηθούμε στο καφέ/μπαρ της πλαζ ΕΟΤ Τσαμάκια (PLAZ -Coffee & Snack Bar) για μπύρα, σουβλάκια και συζήτηση. Κάθε ανήλικος θα πρέπει να συνοδεύεται από έναν κηδεμόνα.
Όλες οι δράσεις του Πο. ΣΥ. Λέσβου έχουν ως στόχο να συστήσουν στους συμπολίτες μας ένα πιο υγιεινό τρόπο ζωής προωθώντας το ποδήλατο για τις αστικές τους μετακινήσεις, αλλά και σαν ένα πολύ καλό μέσο άθλησης. Σας περιμένουμε όλες και όλους!

Subscribe to this RSS feed

Translate

Greek Dutch English French German Italian Portuguese Russian Spanish Turkish