Logo
Print this page

7th Lesvos Enduro MTB και Get2Gether Enduro MTB Festival

7th Lesvos Enduro MTB και Get2Gether Enduro MTB Festival
Rate this item
(0 votes)

Από το 2015 ο Ποδηλατικός Σύλλογος Λέσβου (Πο. Συ. Λέσβου), με τεχνικό σύμβουλο το Lesvos Ride, διοργανώνουν ποδηλατικό αγώνα ENDURO MTB. Κάθε χρόνο επισκέπτονται, εξαιτίας του αγώνα, μεγάλος αριθμός φίλων του ποδηλάτου για να συμμετάσχουν και να γνωρίσουν την Λέσβο.
Φέτος θα διεξαχθεί ο 7ος Lesvos Enduro MTB στα μονοπάτια της Γέρας. Στις 6 και 7 Μαΐου 2023 θα είναι όλα έτοιμα για να υποδεχθούν τους αθλητές και να περάσουν ένα αξέχαστο διήμερο σε 4 ειδικά διαμορφωμένες διαδρομές οι οποίες θα έχουν τα μοναδικά στοιχεία της ευρύτερης περιοχής της Γέρας με τις εναλλαγές ελιάς με πεύκο και πέτρας με χώμα και φυσικά με θέα τον μαγευτικό κόλπο της Γέρας!
Ο αγώνας τελεί υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου και υποστηρίζεται όπως κάθε χρόνο από το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Απολιθωμένου Δάσους Λέσβου καθώς εκτός από την προώθηση της ποδηλασίας στόχος μας είναι η προβολή της Λέσβου ως Παγκόσμιο Γεωπάρκο.
Μετά τον πολύ επιτυχημένο 6ο Enduro MTB που πραγματοποιήθηκε την περασμένη χρονιά, το 2023 είμαστε έτοιμοι να διοργανώσουμε έναν διήμερο με τους κανονισμούς της Παγκόσμιας Ποδηλατικής Ομοσπονδίας ( UCI ). Έτσι στις 6 και 7 Μαΐου 2023 θα διεξαχθεί ο 7th LESVOS ENDURO MTB.
Επίσης ο 7th LESVOS ENDURO MTB αποτελεί τον πρώτο αγώνα από μια σειρά τεσσάρων αγώνων με την ονομασία «Get2Gether ENDURO MTB Festival» που μετά από διακοπή 2 ετών είναι και πάλι κοντά μας.
Ο Θεσμός του Get2Gether ξεκίνησε με έναν μόνο αγώνα το 2019, τον Get2Gether Enduro MTB Molyvos 2019 και εξελίχθηκε σε θεσμό 4ων αγώνων το 2020 στη Σμύρνη με πρώτο αγώνα στις 7 – 8 Μαρτίου 2020 με το “IZMIR ENDURO MTB” που δεν έμελλε λόγω απαγορεύσεων το 2020 να ολοκληρωθεί σε πρωτάθλημα. Η αρχή όμως είχε γίνει και τα θεμέλια όπως και οι βάσεις για την αδελφοποίηση των προορισμών είχαν μπει γερά. Η θέληση όλων των εμπλεκομένων ήταν τόσο ισχυρή που παρά την πολυετή παύση κράτησε αναμμένη τη φλόγα του "Together" και φέτος πλέον έρχεται με πλήρες πρόγραμμα να μας ταξιδέψει σε 4 εκπληκτικούς enduro MTB προορισμούς.
Τα χρώματα του θεσμού είναι το μπλε το κόκκινο και το πράσινο. Μπλε για την θάλασσα που μας ενώνει. Κόκκινο για το κοινό μας πάθος την ορεινή ποδηλασία και πράσινο για τα βουνά που θα φιλοξενήσουν τον θεσμό.
Τέσσερις περιοχές ενώνουν τις δυνάμεις τους για ένα πραγματικά δυνατό αγωνιστικό Enduro MTB Festival. Το Lesvos Ride θέλοντας να ενώσει αγωνιστικά διεθνώς τους φίλους του Enduro MTB, ανακοινώνει τους προορισμούς, που θα αγωνιστούμε το 2023
Mε την γενική ονομασία “Get2gether ENDURO MTB Festival” οι αγώνες που θα γίνουν το 2023 είναι:
• 6-7/05/2023 "7th Lesvos Enduro MTB "
Στους καταπράσινους ελαιώνες της Γέρας θα ανοίξει αυλαία ο πρώτος αγώνας του Get2Gether Enduro MTB.
• 28-29/10/2023 "Chios Enduro MTB"
Στη γειτονική Χίο θα δοθεί εκκίνηση του 2ου γύρου του πρωταθλήματος Get2Gether Enduro MTB.
• 25-26/11/2023 "Leros Enduro MTB"
Μοναδικά μονοπάτια, ξεχωριστά τοπία στο νότιο Αιγαίο, σ' ένα από τα ομορφότερα νησιά των Δωδεκανήσων.
• 16-17/12/2023 "Izmir Enduro MTB"
Και το πρωτάθλημα ολοκληρώνεται με ταξίδι στα παράλια της Μικράς Ασίας στην 3η μεγαλύτερη πόλη της Τουρκίας, τη Σμύρνη και τα γύρω ξεχωριστά καταπράσινα μονοπάτια.
Εγγραφές και λεπτομέρειες του «Get2Gether ENDURO MTB Festival» αλλά και του 7th Lesvos Enduro MTB θα βρείτε στην ιστοσελίδα του τεχνικού συμβούλου των αγώνων LesvosRide.gr

https://lesvosride.gr/event/7th-lesvos-enduro-mtb/?fbclid=IwAR3IdP7B4clGJivWPviLojyVympwr_qXybDK_sJxesfuNiN4jTrlRqf5_zk

Last modified onΣάββατο, 29 Απρίλιος 2023 10:16
Κατασκευή και Υποστήριξη Ιστοσελίδας WEBGRECO.