Παρουσιάσεις

Items filtered by date: Δευτέρα, 13 Ιούνιος 2022

Πωλείται 27,5 Hatdtail ENDURO Brand-x

Πωλείται 27,5 Hatdtail ENDURO Brand-x Medium Frame 2020 αλουμίνιο,αναρτηση Suntur raidon140 air boost πιρούνι με κλείδωμα,τιμόνι 740 mm carbon.δισκοπλακες shimano 180 εμπρός πίσω.πεταλια ready for race flat. fullcrum tubeless τροχοί με λάστιχα vitoria απάτητα, μετάδοση 1 x 11 sram nx , 28T , 10-42.υπαρχει δυνατότητα να δοθούν παπούτσια shimano spd και πετάλια x -track.
Τιμή: 700€ Επικοινωνία: 6943536830, Παναγιώτης

Επάγγελμα Trailbuilder

Μυτιλήνη 13/3/2050

Επάγγελμα Trailbuilder

Με τόσα μονοπάτια σε όλο το νησί και τόση ανάπτυξη σε πιστοποιημένα ποδηλατικά στον τόπο μας, το ένα μονοπάτι ολοκληρώνεται μετά απ’ το άλλο. Οι εξειδικευμένοι κατασκευαστές μονοπατιών πλέον στον τόπο μας είναι δυσεύρετοι. Η Λέσβος κατατάσσεται πρώτη στον κόσμο σε καταχωρημένα αμιγώς ποδηλατικά μονοπάτια. Λάτρεις της ορεινής ποδηλασίας απ’ όλο τον κόσμο που ενημερώνονται μέσα από τα ειδικά ποδηλατικά νέα του χώρου, συρρέουν να διαπιστώσουν με τα μάτια τους, το ατέλειωτο δίκτυο μονοπατιών ορεινής ποδηλασίας της Λέσβου.
Οι μηχανικοί, οι εξειδικευμένοι τεχνίτες, ειδικοί μελετητές το προσωπικό υποστήριξης, οι χειριστές μηχανημάτων και γενικότερα τα στελέχη του κατασκευαστικού τομέα μονοπατιών, καθώς και τα στελέχη διοίκησης τέτοιων επιχειρήσεων, είναι πλέον ειδικότητες ιδιαίτερα δυσεύρετες στη Λέσβο.

Subscribe to this RSS feed

Translate

Greek Dutch English French German Italian Portuguese Russian Spanish Turkish