Logo
Print this page

6th Lesvos Enduro MTB new video

6th Lesvos Enduro MTB new video
Rate this item
(0 votes)

6/6/2022
Σήμερα κλείνει ένας μήνας από τον Αγώνα Enduro MTB της Αγιάσου που ξεκίνησε 6/5/2022 και ολοκληρώθηκε στις 8/5/2022.
Η Αγιάσος, το πιο παραδοσιακό χωριό του νησιού, φιλοξένησε τον 6ο Enduro MTB Lesvos και πρόσφερε αξέχαστες εικόνες στους 130 αγωνιζόμενους εντός κι εκτός Ελλάδας κι σε άλλους τόσους επισκέπτες του αγώνα, είτε από το γραφικό ορεινό χωριό είτε από την υπέροχη φύση που το περιβάλλει, το δάσος, το καταπράσινο τοπίο, τις απόκρημνες πλαγιές του Ολύμπου και την πολύ ωραία δουλειά και προετοιμασία ενός αγώνα που θα μείνει για πάντα χαραγμένος βαθιά στη μνήμη όσων είχαν την τύχη να συμμετέχουν ή έστω να παραβρεθούν στις εκδηλώσεις πριν και μετά.
Γι αυτούς που δεν ήρθαν (γιατί όσοι τα κατάφεραν, έζησαν τον αγώνα από κοντά στο μέγιστο, ζωντανά με όλη την ένταση, την εμπειρία) σας παρουσιάζουμε βίντεο με αποσπάσματα από τις 4 ειδικές διαδρομές του αγώνα 6th Lesvos Enduro MTB. Μέσα στα επόμενα 2,5 λεπτά, παρακολουθούμε εκκινήσεις, τερματισμούς, όλες τις ειδικές του αγώνα και 2 ώρες ποδήλατο στις μοναδικές πλαγιές του μαγευτικού βουνού της Αγιάσου μέσα από το φακό του Βασίλη Μαϊστρέλλη.
Όλα, κι όλη η χαρά του μοναδικού γεωπάρκου της Λέσβου, την καλύτερη εποχή, με τα ωραιότερα χρώματα, με όλους τους φίλους μας απ' όλη την Ελλάδα, (αλλά κι έξω απ' αυτή) στο πιο πολύχρωμο χωριό της Λέσβου σ' ένα αντάμωμα που θα μείνει και στους οικοδεσπότες, αλλά κυρίως στους καλεσμένους μας, αξέχαστο... Η φύση φωνάζει από παντού "άνοιξη". River, White Rock, Nuts και Paradise, όπως δεν τα έχουμε ξαναδεί ποτέ, φοράνε τα γιορτινά τους και μας υποδέχονται με τα σηματάκια τους, τις κορδέλες, τα βελάκια τους κι έναν καταγάλανο ουρανό! Η Λέσβος εκπέμπει πανέμορφες εικόνες και κάνει γνωστές τις κρυμμένες ομορφιές αυτού του ξεχωριστού νησιού γνωστές σ' όλο τον κόσμο.

Media

Last modified onΔευτέρα, 06 Ιούνιος 2022 20:24
Κατασκευή και Υποστήριξη Ιστοσελίδας WEBGRECO.