Βίντεο

Items filtered by date: Σάββατο, 28 Μάιος 2022

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Marathon (XCM) 2022

Σάββατο 28/5/2022
Η Ελληνική Ομοσπονδία Ποδηλασίας σε συνεργασία με τον Δήμο Αργιθέας Καρδίτσας, διοργανώνει το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ορεινής Ποδηλασίας στο αγώνισμα του Μαραθωνίου (XCM).
Ο αγώνας είναι προγραμματισμένος για την Κυριακή 29 Μαΐου και αφορά τις κατηγορίες elite ανδρών, γυναικών και Masters (ανδρών – γυναικών).
Οι αγώνες διεξάγονται με τους Κανονισμούς της Ε.Ο. Ποδηλασίας και της UCI για την Ορεινή Ποδηλασία και το αγώνισμα του Marathon.
Το Λεσβιακό ενδιαφέρον επικεντρώνεται στη συμμετοχή των αθλητών του Ποδηλατικού Συλλόγου Λέσβου, Γιώργο Ντάρα και Αστέριου Νιδήμου που θα μεταβούν την  Κυριακή στον Δήμο Αργιθέας Καρδίτσας, για να εκπροσωπήσουν ποδηλατικά το νησί μας.
Διαδρομή και υψομετρικά
Διαδρομή: Ι.Ν. Αγ.Νικολάου Πετρίλου (προεκκίνηση) – Χάρις (είσοδος στροφής) – Παρεκκλήσι Αγ.Φανουρίου (εκκίνηση) – κατεύθυνση προς Τρία Σύνορα – προς Βασιλάδες – Χαλκιόπουλο – Ι.Ν. Θεοτόκου Κρανιάς (ολοκλήρωση στροφής/Τερματισμός). Η διαδρομή θα καλυφθεί τρεις φορές από όλες τις κατηγορίες. Η συνολική απόσταση του αγώνα είναι 62,53 χιλιόμετρα και τα υψομετρικά ανέρχονται στα 1966μ. Τα περάσματα θα είναι σηματοδοτημένα 24 ώρες πριν τον αγώνα, όπως προβλέπεται από τους Κανονισμούς.

Subscribe to this RSS feed

Translate

Greek Dutch English French German Italian Portuguese Russian Spanish Turkish