Φωτογραφίες

Items filtered by date: Τρίτη, 23 Μάιος 2023

Παγκόσμια ημέρα Ποδηλάτου - "4th Tsamakia MTB" και παράλληλες δράσεις για παιδιά

Με αφορμή την Παγκόσμια ημέρα Ποδηλάτου που έχει καθιερωθεί από τον ΟΗΕ, ο Ποδηλατικός Σύλλογος Λέσβου διοργανώνει σε συνεργασία με την Τοπική Κοινότητα Μυτιλήνης την Κυριακή 11 Ιουνίου 2023 ποδηλατικές δράσεις για παιδία από 5 ετών καθώς και αγώνα ορεινής ποδηλασίας με την ονομασία «4th Tsamakia MTB». Η διοργάνωση πραγματοποιείτε με την υποστήριξη του Δήμου Μυτιλήνης.
Οι ποδηλατικές δράσεις για παιδιά θα πραγματοποιηθούν στο άλσος Τσαμάκια και θα ξεκινήσουν στις 10:15πμ. Αναλυτικά θα πραγματοποιηθούν οι παρακάτω δράσεις:
1. Μίνι πάρκο κυκλοφοριακής αγωγής για παιδία από 5 έως 10 ετών
2. Παιχνίδια ισορροπίας και δεξιοτεχνιών για παιδία 5 έως 10 ετών.
3. Μάθημα σωστής και ασφαλής οδήγησης στην πόλη για παιδία από 10 έως 15 ετών.
Για την συμμετοχή των παιδιών στις παραπάνω δράσεις είναι υποχρεωτική η παρουσία κηδεμόνα καθώς και εγγραφή του παιδιού στην γραμματεία που θα υπάρχει στον χώρο της εκδήλωσης από τις 9:00πμ. Η συμμετοχή είναι δωρεάν για όλα τα παιδιά. Θα δοθεί δίπλωμα συμμετοχής και αναμνηστικό.
Αγώνας ορεινής ποδηλασίας θα πραγματοποιηθεί επίσης στο άλσος Τσαμάκια. Η εκκίνηση θα δοθεί στις 10:00πμ. Η διαδρομή θα είναι κυκλική εντός του άλσους και θα σηματοδοτηθεί την προηγούμενη ημέρα για λόγους ασφαλείας. Θα υπάρξουν οι παρακάτω κατηγορίες αθλητών:
1. Junior
2. Men
3. Master
4. Veteran
5. Women
6. E-bike
Ο αγώνας θα είναι τύπου XCΟ. Οι αθλητές θα αγωνίζονται για 1 ώρα. Η κατηγορία e-bike θα ξεκινήσει μετά τον αγώνα των κλασικών ποδηλάτων εφόσον υπάρχουν συμμετοχές άνω των 10 αθλητών και θα αγωνιστούν για 1 ώρα. Εάν δεν καλυφθεί ο ελάχιστος αριθμός των 10 συμμετοχών δεν θα γίνει η κατηγορία e-bike. Επίσης η κατηγορίες WOMEN και JUNIOR εφόσον καλύψουν 20 συμμετοχές και πάνω θα γίνει κοινή εκκίνηση μετά την εκκίνηση των MEN, MASTER, VETERAN και θα αγωνισθούν για 45 λεπτά. Αν παρόλα αυτά οι συμμετοχές των WOMEN και JUNIOR μείνουν μικρές σε αριθμό θα εκκινήσουν κανονικά μαζί με τις υπόλοιπες 3 κατηγορίες. Οι απονομές θα πραγματοποιηθούν μετά τον έλεγχο των αποτελεσμάτων και μετά τον τέλος όλων των αγωνισμάτων.
Tην ίδια ημέρα οργανώνει και ο Σύλλογος Καρκινοπαθών Λέσβου συμβολικό περπάτημα αισιοδοξίας για την ΗΜΕΡΑ ΤΩΝ ΕΠΙΖΩΝΤΩΝ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ (survivors) από το Δημοτικό Θέατρο στις 10.30 έως τα Τσαμάκια. Χάρη στην πολύ καλή συνεργασία των δύο συλλόγων, καμία διοργάνωση δεν ματαιώθηκε. Αντάμωση λοιπόν στα Τσαμάκια ο κάθε Σύλλογος με την παρέα του να συνεορτάσουμε όλοι μαζί όμορφες δράσεις στην πόλη μας.

Για την εγγραφή σας παρακαλούμε πατήστε ΕΔΩ 
Για οποιαδήποτε πληροφορία στο mail του Πο. Συ. Λέσβου Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή στο 6942821287

Subscribe to this RSS feed

Translate

Greek Dutch English French German Italian Portuguese Russian Spanish Turkish