Φωτογραφίες

Items filtered by date: Τετάρτη, 22 Μάιος 2024

Take Care Of your Trails 2024

TCoYT (22/4/2022-2/6/2024) 
Η άνοιξη έχει μπει για τα καλά, πράγμα που σημαίνει ότι η ετήσια εκστρατεία TCoYT είναι εν εξελίξη.
Take Care of Your Trails - Φρόντισε τα μονοπάτια σου.
Η Λέσβος για ακόμη μια χρονιά έχει ενταχθεί επίσημα στους διεθνείς χάρτες της ΙΜΒΑ για το TCoYT-2024 και δίνει το στίγμα της παγκοσμίως σε όλους τους λάτρεις της ορεινής ποδηλασίας, οτι εδώ στο νησί φροντίζουμε τα μονοπάτια μας σύμφωνα με τις διεθνείς προδιαγραφές, κάθε συντήρηση είναι νόμιμη και σε συνεργασία με τους επίσημους φορείς του τόπου, υπάρχει εκτεταμένο δίκτυο συντηρημένων μονοπατιών ορεινής ποδηλασίας και είναι ανοιχτό σε όλους.
Η καμπάνια του TCoYT θα διαρκέσει από τις 22 Απριλίου (ημέρα της γης) έως τις 2 Ιουνίου, προτρέποντας ομάδες σε όλο τον κόσμο για συνολικά 6 εβδομάδες να συντηρήσουμε, να καθαρίσουμε, να φροντίσουμε, να επισκευάσουμε να απομακρύνουμε αδρανή υλικά στα μονοπάτια της περιοχής μας.
Η "μεγάλη" εκδήλωση (με συμμετοχή κοινού) θα γίνει την τετάρτη το απόγευμα 29/5/2024 κι ο ΠοΣυΛε σας καλεί να συμμετέχετε για να φροντίσουμε μαζί μερικά από τα μονοπάτια στα Τσαμάκια. Ο Ποδηλατικός Σύλλογος Λέσβου καλεί όποιον επιθυμεί να συμμετέχει στον εθελοντικό καθαρισμό των μονοπατιών να είναι στις 29 Μαΐου 2024, στις 17:00 Τσαμάκια. Οι εργασίες θα γίνουν σε μικρές ομάδες κι ο καταμερισμός και η θέση εργασίας θα γίνουν την ώρα της συνάντησης. Στην εκδήλωση μπορούν να συμμετέχουν και παιδιά, μαζί με τους κηδεμόνες τους.

UPDATE 28/5

Η δράση ακυρώνεται λόγω μη αδειοδότησης από την Διεύθυνση Δασών Λέσβου. Θα πραγματοποιηθούν εργασίες στο άλσος για το επόμενο διάστημα.

Subscribe to this RSS feed

Translate

Greek Dutch English French German Italian Portuguese Russian Spanish Turkish