Ποδηλατικός Σύλλογος Λέσβου

Items filtered by date: Δευτέρα, 20 Σεπτέμβριος 2021

1st Lady's Ride - Video

Σάββατο 18/8/2021
Το πρώτο lady's ride, η πρώτη ποδηλατική βόλτα στο νησί αποκλειστικά γυναικεία υπόθεση είναι πλέον πραγματικότητα. Το Σάββατο 18 Σεπτεμβρίου με πρόσκληση του Ποδηλατικού Συλλόγου Λέσβου συγκεντρώθηκαν στις 6:00 το απόγευμα οι πρώτες τολμηρές και ποδηλάτησαν μαζί στο κέντρο της Μυτιλήνης. Το ποδήλατο (όπως και όλα τα πράγματα) δεν είναι αποκλειστικά ανδρική υπόθεση. Αυτό απέδειξαν οι πρώτες γυναίκες που συμμετείχαν δυναμικά στην πρώτη αυτή αστική βόλτα γνωριμίας. Μένει τώρα να προστεθούν κι άλλες στην παρέα να δικτυωθούν με τον υπόλοιπο ποδηλατικό πληθυσμό του νησιού και να γεμίσουν την πόλη ποδήλατα.
Οι πρώτες κυρίες του 1st Lady's Ride, ανανέωσαν το ραντεβού τους για την Τετάρτη 22/9/2021 πάλι στα Τσαμάκια για το Full Moon Night Ride που θα διεξαχθεί κάτω από το φως του φεγγαριού...

Παιδιά χωρίς ποδήλατο

Μυτιλήνη 20/9/2050

Παιδιά χωρίς ποδήλατο.
Σήμερα, με την ευκαιρία της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Κινητικότητας 2050, 200 μαθητές από 50 σχολεία της Μυτιλήνης αιφνιδιάστηκαν όταν ο Ποδηλατικός Σύλλογος Λέσβου τους χάρισε το πρώτο τους ποδήλατο. Τα παιδιά αυτά επιλέχθηκαν με αξιολόγηση που έγινε από τη Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Βορείου Αιγαίου. Γι' αυτή τη δράση συλλέχθηκαν 200 ποδήλατα, που παραδόθηκαν σε αντίστοιχο αριθμό παιδιών για τα οποία το ποδήλατο δεν είναι δεδομένο. Παιδιά που θα μπορούσαν να μετακινηθούν με ποδήλατο στο σχολείο αλλά η οικογενειακή οικονομική τους κατάσταση δεν τους επιτρέπει την αγορά του. Σήμερα τα χαμόγελα αυτών των παιδιών μας έκαναν να αισθανόμαστε ότι έρχεται ένα καλύτερο αύριο. Μας γέμισε ελπίδα ότι η πόλη μας σε 20 χρόνια από σήμερα, θα είναι πολύ πιο κοντά στο κλίμα της εβδομάδας που διανύουμε... “Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας 2050”.

Subscribe to this RSS feed

Translate

Greek Dutch English French German Italian Portuguese Russian Spanish Turkish