Ποδηλατικός Σύλλογος Λέσβου

Items filtered by date: Δευτέρα, 10 Οκτώβριος 2022

Πυρογραφία του Λευτέρη Κωστάκη ταξιδεύει στο Μεξικό

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Πο. Συ. Λέσβου ευχαριστεί θερμά τον φίλο και ποδηλάτη Λευτέρη Κωστάκη ο οποίος φιλοτέχνησε και πρόσφερε αφιλοκερδώς ξύλινη χειροποίητη πυρογραφία η οποία απεικόνιζε ποδηλάτη στη φύση. Η πυρογραφία δόθηκε στον νικητή του διεθνή αγώνα UCI Cross – Country XCO, Martinez Galvan o οποίος ήρθε με την ομάδα του από το Μεξικό και συμμετείχε στους αγώνες που διοργανώθηκαν στον Μόλυβο το περασμένο Σαββατοκύριακο.
Ελπίζουμε στο μακρινό ταξίδι που θα κάνει η πυρογραφία να μεταφέρει και το μήνυμα του «Ευ αγωνίζεσθαι» αλλά και ένα μεγάλο ευχαριστώ που επέλεξαν να έρθουν στο τόπο μας.

Bikes For Lives

Μυτιλήνη 10/10/2050
Bikes For Lives
Για να βελτιωθεί ο χρόνος απόκρισης των γιατρών μεταξύ δύο περιστατικών μέσα στο νοσοκομείο της Μυτιλήνης, έχουν αγοραστεί πέντε "ποδήλατα ανάνηψης".
Σε δοκιμές που έγιναν, ο χρόνος που προσωπικό και εξοπλισμός έφτασαν στον ασθενή που χρειαζόταν την επέμβαση του γιατρού εντός του νοσοκομείου, μειώθηκε στο 1/5 του χρόνου.
Με την ονομασία “Ποδήλατα ζωής”, τα πλήρως εφοδιασμένα ποδήλατα θα εξοικονομήσουν πολύτιμο χρόνο και ενέργεια για την Ομάδα Ταχείας Απόκρισης.

Subscribe to this RSS feed

Translate

Greek Dutch English French German Italian Portuguese Russian Spanish Turkish